Мислам дека нема ваква тема, барав ама не успеав да најдам ништо Ако има Реин нека ја заклучи. Еве темава нека биде за сите обожаватели на романтичните филмови препорачајте некој ваков филм. Јас моментално сум во страшна депресија и си барам некој филм за да можам квалитетно да се изналпачам
The Vow The longest ride Blended The Notebook Love, Rosie About time Endless love The first time How to lose a guy in 10 days Always Woodstock
http://forum.femina.mk/threads/Романтични-филмови.2525/ Оваа тема е иста тука се препорачуваат романтични филмови
The notebook, засега најдобар романтичен филм ми е тој. The last song P.S. I love you The fault in our stars 50 First dates, романтична комедија
Повеќе се драми тие што јас ги гледам. Ама па, ипак се вртат околу љубови, тажни разделби, средби... плачки и чат-пат некоја насмевка. The lives of others ... филмот е германски. Прекрасен е. Можда не баш романтика, романтика, ама, се врти околу љубовна приказна која се случува во пост-воена Германија... кога сите луѓе биле следени од тајната полиција. Кој не го гледал, да си го гледа. Mood indigo... ух. Пишав за него во последен филм пред некое време. Да си го гледате! Мy blueberry nights .. мм... Нора Џонс и Џад Лоу. Од филмот ми се пријаде пита со боровинки. 2046 .... must see! Must! "Do you know what people did in the old days when they had secrets they didn't want to share? They'd climb a moutain, find a tree, carve a hole in it, whisper the secret into the hole and cover it up with mud. That way, nobody else would ever learn the secret..." Submarine ... The Disappearance of Eleanor Rigby ... ах. Candy... мале, мале... според вистинска приказна. Before we go.. Blue Valentine, со Рајан Гослинг.. тажничко. Мои предлози, мислам....аман. Ме пукнаа за тоа,ама, глеј те си ги кога ќе ви се плаче
Edward and Wallis W.E историски прекрасен филм за абдицирањето на англискиот крал поради неугледна американка, микс на историја и сегашност