Дечки,ај препорачајте ми некој филм за мода,така лабаво лесно филмче за опуштање, да се изнагледаш убави комбинации...Нешто ко Коко Шанел, или Ѓаволот носи прада...м? некој да гледал скоро некој таков?
Предлог за преубава драма Atonement. Предобра глума на Џејмс МекАвој и Кира Најтли, а се појавува и Бенедикт Камбербеч. Рецензија ќе добиете за некое време во соодветната тема, нема поента да се повторувам на две места. Исто така фина драма е и The Best Offer, Locke, The Imitation Game (воедно и биографски беше) и The Emperor's Wife. Засега толку ми текнува. Не гледам многу драми, ама овие се доста квалитетни.
Драма/романса: 1. Like Crazy - многу мил филм и еден од ретките што ги имам изгледано повеќе од еднаш. Препорачувам дефинитивно. 2. Last Night - со Keira Knightley 3. Трилогијата "Before" (Before Sunset, Before Sunrise, Before Midnight) - овие се морални за гледање, полни со несекојдневни дијалози. Првиот дел ми е омилен. 4. One Day - со Anne Hathaway
Ок ај еве ќе бидам искрена, ме мрзи да барам по темите па полесно ми е вака Препорачајте ми некој филм за плачење..романтики нешто бла бла бла
Legends of the fall brideshead revisited The curious case of benjamin button Interview with the vampire Lolita
-Crush 2013(трилер, малку и романтика) -Roommate(трилер) -Room(книгата е уште подобра ако можете да ја најдете, соба се вика, бела корица со шарени букви насловот, незнам од кој писател беше) -The quiet 2010(трилер) -The deep end of the ocean(oваа е семејна) -And soon the darkness(трилер) -My daughter's mistake(трилер) Навистина се добри ако гледате тој тип на филмови. Ако сака некој да му објаснам за што се работи во некој од филмовите слободно нека пише. Ако има некој да ми препорача нешто во тој стил, некој добар трилер, кажувајте.