Мака ми е да пребарувам по филмовизија па да гледам трејлери дали ќе ми се бендиса, па препорачајте некое филмче од стилот на Life As We Know It или The Proposal.
Предложете ми филм да го натерам дечко ми да гледаме, ама да биде добра комедија а да нема нешто многу романтика , за да не го извадам од памет
The Inbetweeners (предобра комедија со тинејџери кои одат на одмор по прв пат без својте родители) ,Good luck chuck, Eurotrip, What happens in Vegas, The 40 Year Old Virgin, Grown ups, Miss March, The Hot Chick многу добри комедии кои топло ги препорачувам
Вие што ги препорачувате Just go with it И Bad teacher сигурни сте дека тоа е пример за добра комедија??? Хммм не би рекла... Копии на некогашните навистина дбри комедии, овие два филма кога ги гледав се почувствував малку глупаво, оти незнам се ми беше некако провидно, веќе видено и незнам, како излегуваат нови комедии се повеќе се разочарувам... Повеќе сум за филмчиња од типот Euro trip, How to lose a guy in 10 days, Duplex, Step up, The holiday, Mean girls...........
Еве една романтична комедија, корејски филм, што баш ми одговара на денов. Потсеќа на се што доаѓа летово повеќе љубовни приказни, сместени во најжешкото лето http://www.youtube.com/watch?v=Equylb6VmLY
Препорачајте филмче од стилот на My life in ruins (со глумицата Nia Vardalos од My big fat greek wedding)???
Барам филм Барам филм, комедија или романса комедија или акција комедија, со убави глумци кои мора да се заљубат, а може и тинејџерски да е. Е така, ми се гледа таков филм, лесен, ама не многу глупав. И убави глумци