Grown Ups American Pie Reunion What happenss in Vegas Hangover Martin and Lewis сите нивни филмови Dean Martin (as the "straight man") and comedian Jerry Lewis as the comedic "foil" Duplex National Lampoon's Vacation (film series) Three Men and a Baby The Little Rascals The Proposal The Change-Up
Леле сите овие ги имам гледано... Значи треба да прават повеќе вакви слични филмови, јас за 2 дена маф ги правам
Bridesmaids многу е јак љубовна комедија ... нема многу смешки но оние кои ги има се смеење до смрт инаку сега е баш популарен филм
Препорачајте ми некое интересно топло филмче во стилот на My Life in Ruins, може и нешто романтично или авантуристичко, со некои места низ Европава наша.
^ Гледан. Од овие популарниве и на имдб што ги даваат како предлог верувај гледани ми се сите. Барам некој филм не толку популарен, но да биде солиден. Следам филмови многу, на ден гледам по 2-3 па можеш да претпоставиш дали имам на располагање добри филмови. Фанатик сум, што да правам...
The Proposal. Интересно филмче. Од почетокот ми изгледаше досаден, ама кога се загледав сакав и 2 продолжение.
Општи прашања The Proposal Leap Year Step Brothers Life As We Know It Employee Of The Month Grown Ups New Year's Eve Love Wrecked Five Year Engagement Dumb And Dumber The Holiday When In Rome Blonde And Blonder Deck The Halls Just My Luck Ted The Ugly Truth What Happens In Wegas Big Daddy The Accidental Husband Chalet Girl Killers