Би ви го препорачала најсмешниот филм што го имам гледано и уште не може да ми досади. Турска комедија RECEP IVEDIK Има 3 дела. Ако сакате да ги гледате ги има и на www.filmovizija.com ... само напишете го насловот во search и ќе ви излезат сите делови... Верувајте ми нема да се покаете
The Hangover И првиот и вториот дел убедливо меѓу посмешните филмови кој сум ги гледала. Првиот ми е за нијанса посмешен од вториот. Онака блесави комедии, без некоја поента или поука. Due Date исто ми е многу сличен на мамурлаков, од сличен тип. Смешни ми се филмовите со Џим Кери, постарите посебно, можда е ретардиран ама мене ми се смешни. Во принцип знам повеќе анимирани филмови и серии кои ми се посмешни него филмскиве комедии. Па и старите ми се каде каде подобри и посмешни него денешниве. Слаб избор на смешни филмови,повеќе сериите се смешни,ама вистински смешни.
21 and over е интересен филм кој е пишуван од истите сценаристи од The Hangover. The Hangover сите три дела се интересни, али можам да кажам дека првиот ми беше најинтересен.