Rush hour 1,2,3. На почетокот се противев, мислев дека се дебилни, ама јас у живот се немам толку смеено! Прејаки
Дајте луѓе кажете некоја добра комедија од поновиве филмови. Се тапа се некако, ништо не ми се погаѓа.
Keeping The Faith Филм со Бен Стилер неможе да биде лош! Пресмешен е филмов се работи за 3ца најдобри другари од детството, 2 машки и девојче. Сплет на околности девојчето мора да замине од NY заради тоа шти татко што добива работа на некое друго место. Како и да е со текот на годините двајцава другари се повеќе се здружуваат... И сега после Х години приказната е како 1 од другариве е поп, вториот е рабин и низа комични случки. Во мегувреме им доаѓа пријателката од детството, која е успешна бизнис жена. И двајцата ќе се заљубат во неа...но со кого она ќе остане. Оцена од мене 8 Во прилог Ви испраќам трејлер http://www.youtube.com/watch?v=1V388ePOVtM
"Pink Panther 1". На филмов сум се згазила од смеење. Инаку ми го препорача една другарка. Одамна барав некој таков филм на кој ќе се цепам од смеење и конечно наидов на еден таков
Сакам да кажам... That.Awkward.Moment. од најновите ми се допага многу со зак зфрон а и најновиот со него е многу добра комедија Neighbors
женски , ај препорачајте некоја комедија што можам да го гледам со мојата фамилија .. фамилијарен/ тинејџерски .. некој јак смешен филм
Jackass presents : Bad grandpa We're the Millers Walk of shame College Ride along Last Vegas Revenge of a bridesmaids Grown ups 1,2 Fired up Peeples Sister act Due date Bachelorette Parental guidance The heat Identity thief Dump and dumper The three stooges easy a Cheaper by the doozen