Les Visiterius леле да се пресмејш. Од моб. сум и не можам да постирам. Се зборуба за луѓе кои од минатото заминале ви иднината.... Па ќе видите сами..
Let's be cops За сите љубители на комедии со урнебесни ситуации, препорачувам... смеење до солзи е филмчево
Blended Предобро филмче Смеење до бескрај Доколку сакате да гледате комедичен филм со многу авантури, ви го препорачувам 10/10
Hollywood Homicide Филм кој жанровски се категоризира како акциона комедија. Во главни улоги се легендарниот Harrison Ford и миленикот на голем дел од женската публика - Josh Hartnett, а како негативец се појавува Isaiah Washington (го знаат фановите на Grey's Anatomy). Првиве двајца се полицајци кои си имаат свои хобија на страна од работата, и ако смеам да забележам, прилично се неуспешни во тоа. Харисон се занимава со продажба на недвижнини во своето слободно (па и работно) време, а Џош има аспирации да стане актер и да се откаже од полициската работа која почнал да ја работи бидејќи татко му бил полицаец (кој го убиле). Ќе ги видите во акција како, додека решаваат убиство и се бркаат со коли, го вежбаат сценариото за претставата во која треба да се појави помладиов. Исто така ќе видите како на крај преку своите споредни работи ќе се поврзат со негативците. Филмов е мапет шоу; не сум навикната да го гледам Харисон Форд како кукавица која во првата незгодна ситуација гледа да се скрие и да се спаси. Интересен е, смешен, воедно не е досаден бидејќи цело време има акција. Го препорачувам, нема да биде залудно загубено време. IMDB оцена: 5.3 (не знам зошто, филмот си е добар за комедија и акција, ама ретко се водам по IMDB оцени кога сакам да гледам филм) Од мене има 8/10, затоа што си заслужи. На некои сцени се превртував од смеење.
Девојки ако сакате предложете ми некоја најсмешна комедија што сте ја гледале,не многу стара.. ама ептен смешна сакам да се расположам малку не сум со сите Фала ви
Just friends Meet the Spartans Lets be cops по сто пати го предложив веќе досадна станав We are the Millers