Analyze this Analyze that Liar, Liar Bruce Almighty Meet the Fockers (сите делови) The Naked Gun (сите делови) Wrongfully accused Spy hard Pink Panther 1&2 Johnny English (сите делови) Airplane со Лесли Нилсен Dracula со Лесли Нилсен Mickey blue eyes The Freshman Spy Get smart Bedazzled (2000) Bewitched
-Anchorman: The Legend of Ron Burgundy -The 40-Year-Old Virgin - Me, Myself and Irene - Bridget Jones's Diary - Bridget Jones: The Edge of Reason Не е новово ама е добро
Моите омилени комедии се: Fist Fight The Death of Stalin Svećenikova djeca Mrtav 'ladan Dracula: Dead and Loving It Ќе напишев поопширно за секој, само сега немам волја. Би ценела и ваши препораки според наведениве.
Можеби не е соодветно да се пише тука, но јас имам инстаграм страница за филмови и серии на инстаграм каде што препорачувам разни филмови од сите жанрови instagram.com/cinemstormmk би ми значело доколку ми дадете feedback како Ви се допаѓа
Senior year со Rebel Wilson. Добра комичарка е, ги сакам сите нејзини филмови. Добри се и The Hustle и Isn't it romantic.