Дефинитивно Rush Hour 1 и 2. Сто пати да ги гледам нема да ми здосадат. Солзи ми течат од смеење кога ги гледам.
Тhe hangover глеам сите го ставиле. се согласувам, мада мене лично омилена комедија ми е Miss March .... .... ... ... .... ..... .... .... .... ...... ..... ...... .......... ............... .................... ............. ............. ........ .........
Има една комедија за вампирите што се популарни сега а филмот се вика Vampire sucks.Немам го гледано ама сигурно ке биде добар нешто како scary movie или not another teenage movie(од други филмови ставаат делови ама смешни)
Јас ви го препорачувам - ДОЛГ ПАТ, ама на оригиналниот наслов не ми текнува - мислам дека е Long way Верувајте солзи ќе ви течат од смеење, иначе се работи за група студенти и нивен асистент и девојката на едниот од студентите.Ве молам некој да го гледа, зашто ми се дискутира за филмов многу или пак да пише некој дали го има гледано
Последна комедија што ја гледав е Couples Retreat, со Винс Вон и Шарлот од Сексот и Градот (не ми текнува како и е вистинското име). Во секој случај одлична комедија и преубави пејсажи. Би сакала и јас да појдам на такво место еден ден.
Od ponovite....Death at a funeral so Martin Lorence....dosta dobar,Norbit so Edi Marfi.....Get Smart so Steve Carell,pa Evan Allmighty so istiot.....toest vtor del od Bruce Allmighty.....ima mnogu,nekogas i simnuvam ....