Дај препорачајте некој интересен трилер... не можам да си најдам никако некој шо го немам гледано... изгледа ми се истрошија
Најдов еден шо го немам гледано... сега го догледав пред малку. Гледајте го нема шанси да зажалите hock: hock: hock: „Butterfly on a Wheel“ Кажете вие некој за утре да имам шо да гледам МОДЕРАТОР: Ве молиме користете го копчето „Редактирај“ наместо да испраќате две мислења едно по друго.
МОДЕРАТОР Мислењето на kiki-riki е преместено во нова тема: film-i-tv/sajtovi-za-simnuvanje-na-filmovi-t80/
Nova sum na sajtot i ne sum mn po forumite, no za filmovi Poz МОДЕРАТОР: Ве молиме користете го копчето „Редактирај“ наместо да испраќате две мислења едно по друго.
Па не знам што имаш гледано затоа еве веб страна каде сигурно ќе најдеш нешто интересно . http://www.imdb.com/ поздрав
има многу интересен трилер со џим кери, се вика ,,бројот 23,, Го препорачувам и филмот ,,21 грам,,-психолошки трилер.
Lele go gledam twilight sea i znaci filmot e stvarno razocaruvacki. Akterite se ko retardirani i sto e so celata taa pudra? of lele znam deka ne treba da gledam film praven po kniga,filmot sekogas me razocaruva
Twilight mi e mene bas super i eden od omilenite filmovi a ti ocigledno ne si ja svatila fintata vo filmot pa zatoa ne ti s edopaga bidejki filmot dozivea vistinski uspeh izminatat godina
Ne rekov jas nisto za fintata na filmot. Rekov deka ne mi se dopaga sminkata i kako akterite ne mozat da gi dolovat cuvstvata koi se opisani vo knigata,pa izgledaat ko retardirani. Twilight mi e edna od omilenite knigi,ama filmot ne go biva spored mene, ako tebe te bendisuva ok si e toa
Sublime.... Posle ovoj film izgubiv zelba da gledam filmovi bidejki spored mene nema da se napravi podobar film...