Од тој прстенот усте имам психолошки проблем посебно во вториот дел кога ке се качува по бунарот аааааууууу мајко мила
Јас ќе ти го препорачам овој да го гледаш По можност сама, угасени светла.. внесена во филмот и верувај дека ќе ти се свиѓа
филмов не само што е страшен многу е и грозен, одкако го гледав 4 дена ми беше страв да се огледам други: Wrong Turn, Anaconda, Resident Evil..
Daybreakers" - Official Trailer [HQ HD] http://www.youtube.com/watch?v=ivnHBNM0_GU&feature=list_related&playnext=1&list=SP90EB8E86084F5933Го водат како Хорор, ама според мене нема нисхто хорор во него
Доколку гледаш со друштво „топло“ ти го препорачувам the grudge - има повеќе делови. Но јас не би се осмелила сама да го гледам. Па и да ти кажам одамна не сум глеала некој асален хорор што ќе ме извади од кожа, ќе ме преплаши и ќе ме остави будна цела вечер... (па и неколку вечери по ред ) Поновиве се ми се некако веќе видени, сите глупаво завршуваат, а некои се сконцентрирале толку на моментите што штрекнуваат што дури заборавиле и содржина да вметнат. Од постарите би ти ги препорачала The ring - доколку не си го гледала, 28 Weeks Later, 28 Days Later - овој ми е поинтересен, The Amityville Horror, The Unborn, The Messenger - со глумицата од Twilight, The Exorcism of Emily Rose....
Ако сте љубители на хорор филмови со exorcisms дефинитивно гледајте го - Тhe rite - со Ентони Хопкинс, а за други хорор филмови кои ги гледав во последно време се - The shelter, Season of the witch ( со Николас Кејџ), и The wolfman .
Aphrodite se slagam so tebe Interview with the vampire e preubaf film ama ne ebash ona horor jas bi i go preporachala :World of the Dead: The Zombie Diaries (2011) [mod-kirilica:3ak2yr1a][/mod-kirilica:3ak2yr1a]
Ај ве молам препораки за хорор филмче ама стварно да е хорор! не мислам на оние гаднине филмови..дефинитвно не би ги вброила во хорори..повеќе ке се згадиш отколку што ке се исплашиш..добродојдена е секоја препорака за онака нешо што психолошки ќе те скрене оддамна немам гледано асален хорор а голем љубител на хорори сум..сега трилер може повеќе да те исплаши отколку хорор..хорор=крвишта и гадости..такви филмови се класифицираат денес како хорори -.-
-Exorcism of Emily Rose -Paranormal activity I -Insidious -The Blair Witch Project -The rite Е ич не ми текнува кој др. да ти го препорачам,а толку многу хорори и мам изгледано.. Слаба меморија