Обожавам да гледам хорор, последен што го гледав е "House of wax" и интересен е.. Инаку претходно го гледав паранормал активирти и не е ништо посебно, не ви го препорачувам
Не сум некој фанатик за хорори и не ги пратам многу, но овие некако ми оставиле впечаток: - Valentine -The grudge -Silent hill
Забележав дека само 3 пати е спомнат INSIDIOUS a филмот откако го гледав верувајте неможев да спијам 6 ноќи. До 4 сабајле се ѕверев во ѕидот и се препотував. Ептен ми влијаеше филмот дури никот си го ставив по него Мислам дека е повеке психо отклку хорор. За сите љубители на хоророт им го препорачувам, вреди да се гледа. Инаку сега се подготвувам да ги гледам Емилу Роуз и The last exorcism. Уф ептен сакам да ги гледам ама морам прво да „закрепнам“ од овој INSIDIOUS-от А овој Dead Silence има мнс страшна сликичкааа....тие очииии Сум ги гледала овие -Прстенот (кога бев 3 одд и секогаш кога ке се расипеше сликата на телевизорот, ако бев сама, ко улава трчав надвор и не смеев да влезам внетре од страв) -Хоророт од Амитвајл (ништо посебно) еден со 1999 год и враќањето на ѓаволот не ми текнува како се викаше ама и од тој се имав наплашено -Погрешна насока (само месо месо месо месо крв крв крв и толку, ништо страшно за мене)
Insidious Final Destination The Ring Спојлер Исто така и The Shadow неможев да најдам слики доволно е само насловот овие ми се најубавите хорорчиња
Нема да згрешите ако го изгледате овој хорор-трилер. Постојат два дела. Само пробајте да го најдете со англиски јазик...едино многу потсеќа на Quarantine
Quarantine и Final Destination(1,2,3,4 и не се сеќавам дали имаше 5ка) не се хорори. Барем за мене. Јас ги гледав на 10-11 години, и не ми беа страшни. Хорор кој имал влијание врз мене, баш да се исплашам е The grudge (сите делови, иако најмногу се сеќавам на 3ката). Последен хорор што го гледав беше A nightmare on Elm Street и се изнасмеав. (Посебно на сцената кога една девојка му вика на Фреди дека не бил маж нешто, и он и вика да се сврти, и тој одпозади кога ја влепи.. Незнам што ми беше толку смешно ) Мислам дека се е до психата. Ако сакате хорор, баш хорор не би ви ги препорачала гореспомнатите.