Еве да препорачам некои што ги изгледав деновиве и вредат да се погледнат: The Ward, Mask Maker, The Haunting of sorority row, Devil, The Devil's Rejects, Husk.
Оваа листа е огромна кај мене. Гледајте ги: 1. Let me in 2. Jennifer's body 3. The Strangers 4. The Crazies 5. The Descent 1&2 Ајде некој предлог ако може со психолошки хорор/трилер. Тие ми се најубави, посебно филмовите со Anthony Hopkins
Јас мразам хорор филмови, ке пишам во споилер зошто, нејкам да сум оф-топик Спојлер Хорор филмовите знаат да остават големи лузни во животот на одредени личноси. Јас сум една од нив. Може ќе ме направите некој психопат, знам дека не е вистина се во филмовите но на пример, вечерно време кога отидам до тоалет ме е страв да погледнам во огледало, заради Mirrors. Кога некој ми тропне на врата ме е страв да отворам. А пак да не зборувам за Paranormal Activity... Внимавајте ако немате силна психа.. Нај добар хорор ми е Saw.. Сите делови
Еве Ви добра препорака: Fertile Ground.. Има многу сцени на кои ке рипнете од столче, ама нели тоа е тоа што се бара. :up:
Insidious The Orphanage Silent Hill The Uninvited Fragile Ги имам гледано по неколку пати премногу се добри
And Soon The Darkness [2010] - со убиец El Orfanato [2007] - со духови Prom Night [2008] - со убиец The Ward [2010] - со духови The Stepfather [2009] - со убиец Не ми се смеј на описиве, само ептен на кратко да знаеш што како.
The Ward го имаш гледано? Исто и тој е добар Иначе и јас барав пред некој ден хорор ама скоро сите ги имам гледано, па си ги гледав пак истите Посебно овие никогаш нема да ми станат досадни
Последно нешто од хорори што гледав беа: Fertile ground, Dead silence и The rite. Сите ги препорачувам, ама овој последниов со Ентони Хопкинс е навистина ме стресе како да речам. Човекот е страшен, глумата и се, значи целокупниот филм верувам дека ќе Ви се допадне. Пишував за него мислам дека и во темата Последен филм што го гледав. Позз!
Eден од најдобрите хорори (кога станува збор за духови вештерки итн) DRAG ME TO HELL! http://www.youtube.com/watch?v=BUZTybLlWKI преодличен!!!
Интересен е филмот, ама некако на одредени сцени има примеси на невозможното, што страшно ме потсеќаат на пародија, а со тоа ми го уништија уживањето во филмот.
Drag me to hell, најискрено мене ми беше смешка! Ниту глумата е нешто посебно, а приказната како што кажа бројче мава на пародија на моменти. Страшен воопшто, ама интересен за гледање да. [Rec] (шпанскиот) го симнав, зошто според Imdb има добра оцена, ама толку ме разочара што веќе не симнувам шпански филмови. Ваква фаца имав цел филм Е сега најдов еден, ми излгеда како добар, а и солидно е оценет, макар што не верувам веќе на Imdb. Може да го ѕирнам вечер. I Saw the Devil http://www.imdb.com/title/tt1588170/ Како и да е, мене ол тајм бест хорор ми е The Grudge. Сите делови. Ме вади од кожа!!!
да да, смешка беше Спојлер онаа бабата кога ја лижеше по фаца Hе е страшен, ама мене многу ми се допадна приказната, за глумата не коментирам, актериве не се некои познати, аматери беа, освен дечкото на девојката ако не се лажам и највеќе крајот ми се допадна, затоа и ми е еден од поомилените хорори, за разлика од другиве уште 7ма минута знаеш како ќе заврши Mене ме држеше заинтересирана до крај, за разлика од 90% од хорориве
Вчера го гледав The ward, по препорака од тука и да Ви кажам право, имаше баш сцени од коишто ми прерипуваше срцето Не е лош, иако глумата не беше баш нешто нај, нај, сепак режисерот е еден од најдобрите кои прават хорори. Благодарам на препораката и кој не го гледал обавезно да го погледне. Позз