Grave Encounters Mirrors - кога го гледав првиот пат неколку дена ми беше страв навечер да се погледнам во огледало
Овој sinister е нов, 2012? Каде да најдам торент? На замунда има еден, ама кино снимка е, прилично лоша.
Да нов е јас од овде го симнав http://kat.ph/sinister-2012-ts-new-source-v2-xvid-matine-t6780005.html снимката не е баш нај нај ама се гледа јас го чекав одамна и немав стрпление кога ке излезе добра снимка пак ке го гледам
Јас да ти кажам сум го гледала хороров ама 1 го гледав а тој е најстрашен од пола филм па натака е срце да ти застане И во право е ако не си навикната на хорори не го гледај иначе ако се одлучиш да го гледаш цело време вака ќе правиш
Малку доцнам ,ама еве ти линк http://www.filmovizija.com/strani-film/sinister-2012-video_7852aac31.html.
Конечно - Мама 3 месеци го чекам :geek: Многу добри препораки добив за филмот , а и Гилермо дел Торо ретко кога разочарува
Јас не гледам хорори бидејќи после многу ама премногу ми е страв... Ама многу мои другарки кои што гледаат хорори сум ги слушала како прават муабет дека Егзорцизмот на Емили Роуз бил доста добар..ама исто така и толку страшен
најстрашен хорор што сум гледала до сеа ми е Cинистер сум плачела во сон никад више нема да го гледам а ни спомнам ,а сеа глеам го фалат Mама
"Cabin in the woods", многу добар филм.. има сцени каде што е навистина гаден али сепак одличен е филмот, барем според мене
Мене ич не ме бендиса , повеќе ми е научна фантастика него хорор , со нетрпение го чекав а бев многу разочарана .. Инаку The Haunting in Connecticut 2 e излезен , првиот дел страшно ме бендиса и ми е еден од омилените хорор филмови , ама вторите делови често знаат да ги зезнат , се симнува сега па ќе видиме Мама го изгледав , топло го препорачувам на сите љубители на хорор филмови
Don't be afraid of the dark the caller red eye 100 feet turistas chain letter cold prey 1,2,3 absentia mothers day 247 degrees prowl husk Овие се дел што сум ги гледала некои од нив се страшни, некои онака колку да се каже дека е хорор
Као страшен фан на хорори и ја би го препорачала Sinister. Последен хорор шо го глеав е, и морам да признаам дека го задоволува мојот вкус. После многу разочарувања од новиве хорори овој беше баш позитивно изненадување Го глеав и The Rite.. онака е, ништо посебно, има некои добри сцени, но има и доста кои се крајно беспотребни и вишак. Би го препорачала и Unborn одамна го иам глеано, ама вреди да се погледне пак.
Silent Hill -своевремено ми беше омилен The Haunting in Connecticut -ме растажи.. ама добро филмче The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning - еден збор.. Брутално !!