Exorcist (1973) Ова е изгледа нај првиот филм со егзорцизам, пред некој ден го изгледав и добар беше. Ми се допадна.
Туу не да знам хорори... Еве ти неколку: -Grudge (сите делови) -Sinester -Jessobelle -Orphan не ми текнуваат моментално другите.
Хорори кои уште ги паметам и кои ми оставиле најголем впечаток се Orphan Case 39 Amitivil horor (ама оној стариот првиот дел) The Conjuring The hills have eye -сите делови
Ај препорачајте ми некој хорор со зомби, ама и да има некоја интересна приказна, да не биде од типот на само крвишта и убивање
Најубав филм со зомби е дефинитивно Dawn Of The Dead - http://www.imdb.com/title/tt0363547/ . Но, претпоставувам го имаш гледано, па еве некои слични: 28 days later 28 weeks later Day of the dead Diary of the dead Rec 1 и Rec 2, третиот дел предложен погоре е интересен, ама е повеќе хумористичен отколку страшен Quarantine Quarantine 2: Terminal Land of the dead
The hills have eyes Mama The Uninvited The Possession I Spit on Your Grave The Unborn The Rite Saw II Mirrors The Cabin in the Woods
Сите до еден сум ги гледала како и овие другите што ги имаат предложено. Сите се многу добри. [/quote]Mama се вика филмот напиши на IMDB и ке ти се отворе кликни на првото [/quote] Сум го гледала, многу јак филм баш застрашувачки, само на крајот ептен бујна фантазија беше и некако ми го скрши филмот. А најјезива сцена ми беше малото кога си играше во собата со некој, а беше сама внатре.