И ја го гледав во Милениум. На почеток некои сцени ми беа по малце смешни, али како одминуваше времето се' повеќе ми се допаѓаше (дури на една сцена писнав у сред сала ). Фино филмче, препорака и од мене.
house of dust, poltergeist 2015, 6 souls, 7500, Leprechaun Origins (2014), Ouija (2014), shadow people 2013, The Lazarus Effect (2015) eve nekoi od mene..
Го гледав трејлерот на јутуб ми изгледа доста интересен инаку јас сум обожавател на хорор мистерија филмови така да овој е следен што ќе го гледам штом викаш дека е добар , ти верувам
epa kako najdobri ke gi izdvojam: the conjuring find me oculus anguish haunted house orphan(poveke e triler ali e dobar) haunting of the silver falls poltergreist dark wather case 39 tamara uste mn drugi znam se nadevam ke ti se dopadne nekoj od predlozive
Skoro site gi imam gledano osven find me i anguish , milo mi e sto imame isti vkus eve ti i nekoi moi predlozi Orphanage El Cuerpo Jeppers Creepers Charlie`s Farm Green Inferno 100 Feet Skeleton Key Venom ( ovoj mi se dosta sviga ) The Vilages insidious iiii mnoguu drugi ima samo momentalno ne mi teknuvaat
Toa obavezno jas ne lkegnuvam bez da izgledam nekoj horor ili nekoja misterija mnoghu ti fala za preporakite ako ti tekne nekoj drug interesen film sto nti ostavil dobar vpecatok pisi mi poraka ili pak tuka kako sakas dobra nok miloo
mi tekna uste na nekoii ghotika anabelle jessabelle mirrors wolf late phases night of the demons devil exorcisam of emily rose the ring 1 i 2 devil in me ....dobra ti nojk i tebe *