Еден од најдобрите од поновите хорор филмови. Кој го нема гледано го препорачувам и јас да го гледа одма!
Forget me not,Knock knock,Neverlake,La cara oculta,The body Особено последниве два ем мистерија ем хорор топ Најомилен жанр ми е така да понатака ќе пишам повеќе.
The Forest - Нов хорор филм. Сеуште не е излезен на торент, но претпоставувам дека ќе биде добар. По трејлерот гледајќи, мене ми изгледа супер.
Hahaha ... Venom ti go kazav nekna toj e dobar film hororcina, drag me to hell, misterija dobra stoneheart asylum,dark water, the loft, ilusionist itn itnnn... Kazi koj gi imas gledano koj ne pa ke ti kazam i drugi...kiss
Wolf creek 1 i 2 del ако сте за филмови со сериски убијци . еве го најдов овој конечно, многу е добар може да го гледате Vertige - пријателите се од Франција и одат во Хрватска на планинарење и таму ги снаоѓа нешто многу лошо. Стварно е добар филмот.
Mama,Pet sematary,The uninvited,Shutter,Village of the Damned,Saw 1,13 sins,Psycho,Visions,Babadook(не губете време на овој ја заспав гледајќи го предосаден е исто и Goodnight mommy.А болдираните особено ми оставија впечаток.
Sto vikas za The woman in black prvio del go gledav ali ne do kraj mi snema internet ..dali go imas gledano 2 del ubav e?
The Visit Брат и сестра одат на гости кај своите баба и дедо кои сега прв пат ќе ги запознаат. Но ќе приметат многу чудни работи за време на нивниот престој. Ептен интересен и добар филм, ви го препорачувам да го гледате.
Да да и другите болдирани се многу добри ако не сте ги гледале ги препорачувам и Pet sematary многу ме наежи предобар филм а во другите ептен ми се допадна крајот што се случи тоа што најмалку очекуваш
Еве јас ќе ви препорачам едни од најдобрите хорор филмови во последниве 5 години: 1. Crimson Peak 2. Siniseter 2 3. The Lazarus Effect 4. The Vatican Tapes 5. The taking of Deborah Logan
Hauntet house e isto dobra The last exorcisam isto taka e od paranormal activity sum razocarana ima mn delovi ali stv tapa fil dosaden e i samo poslednata scena mue taka malce od malce alii ne e nes bas ne vi go preporacuvam ima mn filmovi sto stvarno zasluzuvaat da go nosat imeto horor!
Paranormal Activity беа добри само првите три дела. После се расипаа. Режисерот виде дека пере пари со нискобуџетен филм и оп уште 3 дела да направи но не му успеа.
Ghost Bride вчера го гледав и мн ми се допадна сличен на една вистинита случка што сум ја слушала.Се работи човек на кој е заљубен во својата девојка и планира да се венча со нејзено судено му е да се жени за мртва девојка(воедно жената дух ги прогонува и не им дава мир)што на крајот дечкото умира и вистина се жени за неа на другиот свет,а девојката негова останува сама..