Го имам гледано, и тој не ми беше ништо посебно.Според мене ретко се наоѓа добар нов хорор сите приказни им се слични во последно време,најдобри се старите класици.Од поновите Mama ми остави добар впечаток
Хорор филм - Pet Sematery. It scared the sh*t out of me. За тие што не знаат, автор на книгата е Стивен Кинг... па сеа вие одлучете за каков хорор станува збор
Токму така еден од подобрите хорори исто како и Village of the damned постаро ама доста подобро за разлика од новиве.Секако и Psycho и Rosemary's baby кој не ги гледал нека ги погледне
INTRUDERS Неколку криминалци ќе влезат во куќата на Ана ама набрзо ќе сватат дека направиле голема грешка. Не е страшен многу ама може да се гледа.
kat.ph, torrentz.eu , piratebay.org Или олесни си , на попкорн го имаш. Филмот го чекав едвај и тотално ме разочара. Ужас.
Curve - На девојката и се расипува колата по пат, се појавува еден млад шармантен дечко кој откако ќе успее да ја поправи таа ќе го качи во кола да го префрли до некој мотел, но наивната фаца на дечкото наскоро се разобличува. Нема баш некои хорор ефекти, а по малку е и пасивен филмот, ама сепак може да се погледне.
Jeruzalem (2015) ми е врв. Иако за некои ќе е досаден зашто е во прво лице, али ми е поразлична сторија од досега гледаното. Јас го издвојувам за еден од подобрите.
Кај да го најдам 2ката?Го дупнав од барање по нет на торент... Ај ако имаш торент те молам дај ми го.
ijas go barav na torrent ama ne najdov..go gledav na edna programa i plus ne bese HD ama ne mozev da docekam