The other side of the door Интересна приказна за мајката која го губи својот син во несреќа и притоа сака да го врати и за последен пат да се поздрави со него. Приказната ми беше добра ама некако она хоророт не ми беше на ниво, нешто ме потсети на гробишта за домашни миленици и ми текнува на тој умиравме од страв.
http://www.gledalica.com/sa-prevodom/high-lane-2009-video_be802df8b.html High line е на англиски еве го, и ако имаш некој сличен препорачај ми, јас не сакам до демони и духови повеќе вакви сакам, со друштво во шума ова она...
Фала ти,а The Forest е со шума и The Visit е нешто така со друштво.Многу имам изгледано не ми текнува со што се.Ако ми текне на други такви ќе ти пишам, и јас не сакам со демони
Некој ако можи да ме потсети на Сител пред 6, 7 години (можда и повеќе) имаше еден игран филм хорор. Се доселува една во станот на нејзината покојна баба. И во станот слушаше тропање, тресење, поплава и идеше од станот над нејзе ( во кој нс=аводно живее некоја пензионерка во длабока старост. Е, сега сите овие неволји и ги правеше соседот, кој од прво се прикажуваше како добар (и донесе подарок кога се всели во станот, и доаѓаше на кафе). Исто така имаше и еден сликар нејзин комшија (ќе види дека се мие на чешма од црвена боја, таа ќе си мисли дека тој ја тепа неговата сопруга и си ја мие крвта. Како ли само се викаше филмов...? Беше мешавина трилер/хорор. Aко можи некој да ме потсети на насловот на филмот би му бил многу благодарен
Carver (2008 ) Неколку млади сакаат да кампуваат во една шума но секако овде има некои ликови кои не се толку добронамерни. Тие ќе најдат неколку ленти на кои има снимано убиства но на почетокот неможат да сватат дека местото каде што се снимени лентите е истото каде што се наоѓаат тие. Лелелее елелее каков масакар, за сите љубители на овој вид на хорор препорачувам.
The eye (2008 ) не е нешто ептен страшен по мое ама интересен е филмов. Sinister 2 и The Conjuring 2 се понови и едни од најдобрите до сега
Babysitter Wanted Одамна немав гледано вака нешто добар хорор, баш страшен. Една студентка оди како дадилка една вечер да го почува малиот Сем. Од кога неговите родители ќе заминат на една забава ќе почнат да се случуваат чудни работи.
Friend Request (2016) The Conjuring 1 i 2 (2016) The Boy (2016) The Visit (2015) The Devil Inside (2012) Curse of Chucky (2013) ova se poslednite sto gi gledav site se top filmovi.
Хорор скоро никојпат не гледам ама на френдс риквест желудник стискав и нормално пола и повеќе филм без глас го гледав. Патем планирам на лаура да и пратам порака и да га поздравам од @promeneta сакала другарки да бидат