Па малку е језив, ама е за мене доста поучен ( бар јас извлеков поука зашто е реален, нема Sci-Fi) . Би ти го препорачала и тој и уште еден имаше со интернет игра, многу ми е и тој поучен поготово за тинејџерски години. Сега со интернетов се се знае, кај се, со кој се и сл, ќе ми текне и тој ќе ти го пуштам.
E da mi go pustis i toj obavezno ako se setis.... A sega dur e denje ke go gledam toj so dedoto Horori samo denje gledam
Вака, едниот е драма, мистерија и крими, се вика Nerve (2016) http://www.imdb.com/title/tt3531824/?ref_=nm_flmg_act_5 , а Don't Hang up ( 2016) e као хорор, ама е многу поучен ( се работи за двајца другари кои ѕвонат по непознати броеви и со прават недолични шали со луѓе и истото го прикачуваат на интернет) http://www.imdb.com/title/tt3610746/?ref_=nv_sr_1 ( овој обавезно да го гледаш со ќерка ти)
@LadyC мој тип исто нема хорор трилер или мистерија шо не ми е гледан Барај сега од 2017 нешто да гледаме уназад и мене се ми е гледано Сега го пуштив девил ин да дарк да видам шо филмче ке биде
Јас чекам многу да излезат (годинава Мумија со Том Круз ми е на врв на листа) Amityville: The Awakening 2017 , The Church (2017) In from Outside (2017) The Gracefield Incident (2017) The Crucifixion (2017) Lucifer (2016) (овој уште не е излезен, не ни пишува кога, ќе го чекам и него ќе излезе сигурно чим е у најава) Annabelle 2 (2017) Rings (2017) (кај и да е на замунда ќе го има) The Shadow Within (2017) It (2017) Alien: Covenant (2017) И мн други да не бројам, како ќе излагаат ќе ги гледам и ќе пишам тука. Не ми текнува да пишам а секој ден гледам бар по 1-2 ( рееетко пропуштам да не гледам) Пиши и ти ако некој ти фати око.
Аууу не ми е гледан сум пропуштила. Сега ќе го симнам па ќе коментирам утре, зашто јас навечер гледам.
Не сум отворила никогаш, се на торенти ги чекам и преку усб гледам на тв ( немам смарт ) Значи да не си губам време.
Само мене ли не ми остави впечаток посебен Nocturnal Animals? Или не го разбрав крајот што знам. Некако ко незавршен ми беше...
Значи двата се токмам да ги гледам еве веќе со недели и никако да најдам време поради бебата... Но еве сега заспа, големата дојде од школо , па ке го гледаме тој со тинејџерите прво што звонеле по непознати броеви..... Ти благодарам многу
@kravce, @LadyC, The wailing е совршенство од хорор филм!!! Јас сакам и гледам азиски хорори ама овој ептен позитивно ме изненади. Не е толку морничав и страшен колку што е интересен и те држи прикован до телевизорот до самиот крај. Меѓутоа, имајте во предвид дека присутни се моменти од кореанската шаманска традиција (и за која ние како балкански гледачи сме тотални лаици) па филмот си бара едно солидно гуглање за да се комплетира целокупниот впечаток. Филмот од мене има 10/10.
@Yowannty вчера го препорачав dont hang up на еден другар.Прочитав дека ти си го гледала.Ми рече никогаш повеќе да не му давам такви језиви филмови,не го догледал до крај се упрпал цел Јас само трејлерот го гледав не стигнав филмот.Стварно е толку напнат?
@joy1 срцка, јас би препорачала сите да го гледаат и старо и младо... Навистина се извлекува добра поука, ептен е добар !!! Ти препорачувам да го гледаш https://www.gledalica.com/sa-prevodom/dont-hang-up-2016-video_8dcd90890.html