http://zamunda.net/bananas?c42=1&c2...7=1&search=don't hang up&incldead=&field=name два торента имаш на замунда.
Мене ми се допадна, и не ми беше толку напнат до упрпување, зошто постои убиец и е човек, нема ништо натприродно. Знае баш да ме напне само филм - егзорцизам, или пак дека вакви филмови претпочитам па веќе сум отрпнала Има напнати сцени и језив е на моменти, ама има далеку по напнати филмови од овој. Во секој случај еден од подобрите е. @christinnn на филмовизија
Го гледав Don't hang up по ваша препорака и коментарите дека е поучен. Изгледа имам малку подруг режисерски дух во мене. Очекував тотален plot twist на крајот. Мислев дека сите се договорени да глумат за да ги наместат овие двајца (или барем едниот) на крај да станат овие жртвиве пред нив као YOU GOT PRANKED!!!! Да им дадат до знаење дека не е интересно да се зезаш со туѓа психа и колку тоа може да биде опасно. И ја многу филмови гледам... NEXT!
Quarries (2016) Интересно и напнато филмче, група на жени одат на планинарење и таму се нападнати од локални луѓе/нелуѓе убијци. Баш по мој вкус беше.
Го препорачувам Insidious прв и втор дел. Со третиот го утнаа скроз. Напнат до самиот крај. Вистински избор за тој што го интересираат астрални проекции.
Cin Kuyusu Турски хорор филм, една фамилија има сообраќајна несреќа во близина на едно село. Мајката и ќерката се згрижени од локалните жители. Страшен...
Awakening the Zodiac (2017) Еден пар кој не е баш во добра финфасиска положба наоѓаат касети со снимки од убиства. За овие дела и нивно разјаснување има награда од 100 000 $ па тие решаваат да разоткријат што повеќе за да допрат до парите.
The Bride - Невеста Млада студентка се мажи за својот дечко и заминуваат во куќата кај што пораснал тој. Но неговата фамилија и куќа се проколнати во минатото кога бил изведуван ритуал за оживување на невеста која умрела на нејзината свадба. Интересно страшен филм.