Убаво што ти текнало на овој филм многу е добар.. ама ако сака нешто слично може да ги гледа сите делови од egzorcist..
Леле филмов колку пати го иам глеано на памет ги знам што зборат Ама убаво ме потсети утре пак да го глеам сум го подзаборавила
Па што знам филмчево не е нешто мн јак хорор али самото тоа што изгледа ко документарец му дава некоја тежина. Иначе од истиот продуцент е и Paranormal activity онака сличен концепт е како Blair Witch и има неколку сцени од кој потскокнав . Drag me to hell последен хорор што го гледав па онака солиден е али не и премногу страшен како што сакам јас
Хахах ретко некој хорор филм да ме исплаши мене хаха. Им се смеам како се облечени какви им се ноктите и слично хаха
Го гледав филмов пред некој ден и искрено за никаде е.Залудно потрошено време Без лутки тоа е само мое мислење
Case 39 The Fourth Kind Blair Witch project- да се надоврзам само, не е вистински приказна филмот, така е направен само. final destination Orphan
егзорцист е така убав филм според мене ... а ми го имат препорачано и nightmare on elm street последната верзија а ако имате јак желудник слоботно гледајте го wrong turn
не се плашам на хорор имам гледано преку 10000 хорори....... но овој ме има од коска потресено DEAD SILENCE...мене SAW ми е многу јак ама тоа е психо филм, не е хорор, а ова е баш хорор и тоа хорор!!!!!!!
1от не го знам, а другиве 2 се повеќе психо филмови... доколку си љубител на такви гледај го SAW ако го имаш гледано тогаш овој е за тебе добар мене ме воодушеви, а и доста е страшен нема што
Silent Hill - ДОБАР и гаден... One missed call - језиввввв Drag me to hell - и гаден и има смешни делови Hide 'n' seek - така малце полесно хорорче The unborn - добар и страшен Изборот е ваш... Enjoy..
ејј ја SILENT HILL не го сватив, дали дека го глеав на нет, па немаше превод, не сватив што се деси на крај, ќе може да ми кажеш
Па малце комплициран е.. и јас прв пат кога го гледав не го сватив баш...Нели се во таа црквата каде ги палат вештерките...тогаш мајката се обидува да ги разубеди жителите на тоа место и да веруваат во својата судбина не во тој некој култ за вештерки бла бла... и двојникот на девојчето т.е. нејзината темна страна што мислат дека е вештерка ќе ги испоубие сите само она и мајката ќе останат и ќе се вратат дома кај таткото но нема да можат да се видат дека овие две загинуваат уствари кога влегуваат во Silent Hill.. ако ме свати нешто супер ако не погледни го пак
лелееееее мене само крајот не ми беше јасен, зашо онаа мајка и ко дух беше нешто... фала фала многу, а пак да го глеам не верувам не е страшен баш..... интересен беше, но само за еднаш... сега најдов еден се вика darknes falls 2003 година е личи на страшен, па ке го глеам