The nun ! Ама пред да го изгледате морате прво conjuring првиот дел за да ви се по поврзани работите, не морате баш ама тоа е мој совет за многу подобро искуство. Запрепастена бев, 5 минути на крајот со отворена уста, толку добро изработено нешто, фасцинирана бев. Tip: немојте сами да го гледате
The Zombie Diaries филмовите, не се стандарден хорор, ама повознемирувачки не сум гледала. Одвратни сцени има.
Не знам каков точно бараш, провери го The Devil Inside (2012) ако не ти е гледан, мене ми остави мачно чувство затоа што крајот не беше среќен. Немам напишано дека мојот омилен хорор е Candyman (1992). Следно планирам да го гледам Лептирица, првиот југословенски хорор-филм, многу ме интересира каков впечаток ќе ми остави, дали барем малку ќе ме наежи, бидејќи мене филмови инаку не ме плашат...
Го гледав Лептирица. Интересна содржина, добра глума, реален амбиент, ама воопшто не беше страшен. Повеќе смешен , што е нормално, при ограничен буџет. + крајот беше недефиниран, малку конфузен. 7/10 Има уште еден хорор од истиот режисер, Sveto mesto (1990). Не знам дали е подобар, или полош од молецот (?)
Lele, ako se sluchi i na ovie Siccin da se zgazam od smeenje, gotovo, ja zavrshuvam potragata po strashen film.
^Живото се случува дур правиш ти планови. Еден ден, ќе гледаш хорор со внуците ако продолжиш вака. Ти си знаеш