The Outwaters Нов филм е, може да се гледа. Четворица пријатели наидуваат на заканувачки феномени додека кампуваат во оддалечен дел од пустината Мохаве. Филмот е претставен врз основа на снимките што тие сами ги правеле со нивна камера. Поголем дел од сцените се во темница, па така да само гласови се слушаат а ништо не се гледа, ни кој кого убива ни кој вреска, ама ок може да се гледа.
Things to heard and seen Поради работата на сопругот, млад брачен пар со својата ќеркичка се сели во мало место и куќа која крие мрачно минато. Добар филм зашто има непредвидлив пресврт.
Lullaby Борбата на мајката да го спаси своето дете од демонот Лилит е накратко содржината на овој хорор.
Официјално е Drama Horror film, ама се работи за демон, други демони (помошници на главниот), влез во други светови и слично. Типично за demonic possessions филмовите..
Мене повеќе на трилер ми влече. Има лоши рецензии и имдб е 5. Ама јас му дадов шанса и ми се допадна. Малигнант гледај го. Имдб 6.4 исто не е лош. Не е со демони и има интересен плот твист. Нова хорор сторија, многу поразлична од класичната хорор нарација. На James Wan е, иако е доста поинаков од неговите претходни како Annabellle, Insidious, Conjuring, Lights out...
Извини, пишував погоре за lullaby.. Speak no evil е трилер, нема ништо паранормално ама има доста хорор елементи.
Clock Ела не сака да има деца, но притисната од нејзиниот маж, таткото и пријателите почнува да се сомнева во нејзината одлука. Затоа се запишува на клиничко испитување кое ќе го поправи нејзиниот „расипан“ биолошки часовник.
Препорачајте нешто како Wrong turn илиThe hills have eyes.. ми се гледа некој таков во шума, со демони и духови не.