вчера го гледав "the Uninvited" не е баш хорор, ама има крај со пресврт што многу ми се допаѓа. ПОвеќе е хорор-трилер, ама интересен е. интересно ми изглеа овој Dead silence, баш ќе го гледам деновиве.
Воопшто не сакам хорори со духови, вампири, зомбија... ниту ми се интересни, ниту ме плашат. Повеќе сакам со некој сериски убиец, психопат. Еве на пример Пила. Филмот ми е стварно закон
Мале јас многу сакам хорор ама сама во ноќта - нема шанси. Или со другарка(или друштво) или не. а инаку за комедии сум расположена 24/7
се знае бе!! психо убиец ете ти кажав the collector(od saw reziserot e praen taka da se znae kakov e) sorority row (devojceto so go pisa) friday 13 posledniot del e mng jak
The Shutter 2. Кога го гледав мочката ми се смрзна. После тој изгледан хорор не ми текна повеќе хорори да гледам.
Aaauuu go imam gledano The Shutter ama originalot japonski sto e i toa pred 3 godini! Ako vi se veruva uste imam posledici od nego A na ovoj vtoriov del (neznaev deka ima) ne ni pomisluvam da sednam da go gledam!
Jas go gledav Paranormal Activity ama ne cel oti mn e dosaden Inace horori The Fourth Kind ne e mnogu strasen ama dobar e i The Ring
да да закон е има 2 и 3 дел, мене најзакон ми е 2от... ако си љубител на дегенерици глеј го hills have eyes! 2 дела се