Форумџика на годината

Препорачајте филм: хорор

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од magic, 8 декември 2009.

1. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.060
    Допаѓања:
    7.558
    Sinners е номиниран за неколку награди. Има одлична приказна, глума и се што е потребно за добар филм.
    Conjouring е исто со добра приказна, но таму е вистинита приказната, а таквите хорори се повеќе се пробиваат во последниве неколку години.

Од светот на Conjouring треба да има филм и за таа касапката од Њу Орлеанс (мислам дека од таму беше), што си ги касапеше робовите во нејзината куќа, но не знам што бидна со тој филм.

2. Veseli _cvetovi

Veseli _cvetovi Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2025
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    746
    Не би рекла напред сум 40 така да кој што го возбудува мене љубовта меѓу вампирите и обичниот човек прифаќање на необичното од двете страни и мешање на црното типче :whew:врколсците индијанско потекло и двете ја,сакаа Бела но она го узбра вампирот јаооо 3 дел ми е најјак кога се бореа врколсците со вампирите и дојдоа главните вампири од Франција беше и се откажаа таман Бела роди дете ќеркиче срце убаво мешано со многу моќ во бего вампирите човек:l::l:

3. vanss

vanss Активен член

Се зачлени на:
    Вторник
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    8
    Најинтересни хорори ми биле со егзорцизам, духови, вампири генерално со некоја религиска тематика, тие со сечење и крвишта ми биле глупави за гледање. Единствен хорор поради кој се будев во 3 навечер ми беше The Exorcist (1973) али бев прво одд. :D

4. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.433
    Допаѓања:
    10.662

Ова сум го пишала за Sinners пред три страници. Е сеа, оттогаш поминаа месеци. За најдобар по 2020-та, можеби. Ама имаше и други јаки, на пример The Substance (2024), номиниран за Оскар. Late Night with the Devil (2023) што го препорача @FriendOfDorothy многу ми се бендиса, Final Destination Bloodlines (2025)...
    Снимаат добри хорори деценијава, ама сите тие се тука негде, без некој да се издвојува.
    28 Years Later најтазе гледан.

Последна измена: 26 декември 2025 во 15:21
    На Компир Манџа му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.356
    Допаѓања:
    1.615
    Amityville хорор кој е правен од вистинска случка. Го има цел серијал со девојката која беше опседната со зли сили кој не успеаја да ја спасат. Понатаму треба да го гледате.

6. Veseli _cvetovi

Veseli _cvetovi Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2025
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    746
    Серија или филм пошто спомна серијал