Форумџика на годината

Прерано завршен живот

Discussion in 'Канта' started by Ceca-123, Jan 28, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Тaчнo. :D

2. Madam-A

Madam-A Популарен член

Аууу пa oвде билa журкaaa :party: .
    А јaс упoрнo јa игнoрирaм темaвa денoвиве зaшo мислев декa е некoјa депресивнa зa смртoви врaгoви... (facepalm)

Nausicaa and kjukli like this.
  3. gingerchild

gingerchild Популарен член

Абе зашто темава уште не е у канта?

4. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Ја читам темава и неможам да се начудам . Како тоа те тепа а неможеш да го оставиш :fubar: ? Па еве и јас се омажив млада чак и полош случај бев од тебе цецо , на 17 ипол , со бебе у стомак :tmi: ! Моите кога дознаа косата им обеле од шок ! И не , не се гордеам со тоа :bandit: ! Ама ако мм СЛУЧАЈНО или НЕСЛУЧАЈНО макар ЕДНАШ да дигне рака на мене , собирам паралите , детето и да ме нема , вака или така , мајка ми и татко ми ке ме примат назад , па макар последно да е , сепак родители се , како јас сега , така тие некогаш двоеле од нивниот леб , за јас да израснам у здрава личност . И што и да сум направила , нивна крв сум , ке ми зборат и караат , ако имам полни 20 сега , ама нема да ме отфрлат , сепак сум нивна крв :nod: . А ти ? Без дете си , секој ден котек јадеш и памет не ти иде :?::fubar: ?! Земај куферот и џом да те нема од таа кука ! Родителите ке те разберат , колку и да се со назадни свакања , ниедна мајка не би сакала нејзиното дете да пати , еве тргнувам од себе , сега сум бремена со керка , и утре кога ке има ваков проблем , и во метро на метро соба да живеам и леб да немам да јадам , ке си ја земам кај мене , па ке бараме чаре за понатаму . Разговарај со твоите , сигурна сум , дека ке најдете заедничко решение . Со тоа што ке седиш таму само ке се разболеш и упропастиш самата ти . А на маж ти последната трепка на очниот капак нема да му мрдне за тебе :!: ! Мажи има со багер да ги собираш , па и багер е мало :!: . И немој со убитачни наслови како овој , човек ке помисли некој има неизлечлива болест на млади години , или некој се самоубил (facepalm) ( трол , не трол , јас да си кажам ! )

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Маж ми да ме тепа, а јас уште да сум со него? Нема шанси. Ќе си ги соберам алиштата и си одам со децава. Татко ми кажа дека нема да дозволи маж ми да ме малтретира.

Не знам што родители се тоа што дозволуваат ќерката да остане со насилен маж само за да не зборат комшиите. Ма кој к*р се комшиите? Штом твоите се замараат со тоа што ќе речат комшиите, нека си ги приберат дома. Безобразлук.

6. Среќа

Среќа Популарен член

Кога ја видов темава помислив дека е за тоа некој да изгубил некој близок,млад човек или дете и очекувам некој тука да најде утеха колку може да се најдат зборови за утеха во таква ситуација. Но кога отворив и видов што е всушност, треба или да се смени насловот или да се избрише.

7. mami blue

mami blue Форумски идол

Ne si edinstvenata so takvata pomisla:)

8. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Ако те тепа, треба да имаш кај да си идеш :)

Thread Status:
Not open for further replies.