Ула и Косте ќе имаат дечиња, мислам дека ќе бидат посвоени. Не видов некој нов лик веројатно само нови споредни.
Мене ми се допаѓа, интересна серија. Секако би избрала да ја гледам серијава наместо турските серии што се вртат по цели денови. Инаку, да, и јас имам впечаток дека првите сезони беа подобри, ама океј ми е.
Секој работен ден во 20:15ч, но претежно каснат секогаш (за претходните сезони така беше), а и со новата епизода закаснија 10 минути. Иначе ако не сте дома, можете и на A1 webtv да ги гледате на телефонот, но само доколку сте во Македонија.
Мене па ме разочара вчера првата епизода, очекував многу повеќе, ама ајде се надевам дека другите ќе бидат подобри.
Леле колку се глупави епизодите од последната сезона чудо едно. Па денес и вчера, Јелена како доби позив за калуѓерка, дури и одвратно ми е, на кој му се смешни алал да му е Само Талат ми е симпатија без промаш е дечкото
Со Владо Јовановсли епизодите се многу досадни, таа вчера како squad game беше најтапа. Најинтересен ми е Талат.