Па имав читано дека од стегнат градник со жица можи да се запуши млечен канал и сега затоа се прашувам дали може веќе обичен
Здраво. Ќе ве молам за помош. Сакам да го одбијам малото од цицање, па сакам нешто да прашам ако можете да ми дадете одговори. Дали да намалам подои ,на пример еднаш до два пати да му давам да цица. Или одеднаш да прекинам? (Има ли потреба од мачкање со сенф и слично) Он цица само за да заспие. И баш ми е тешко без цицање да го успијам, ама пробувам. Му правам ад млеко само подзатвара очи и после тоа на рамо со тапкање го успивам. И навечер многу се буди што да правам тогаш? Јас за да не добијам маститис што треба да правам? Ви благодарам.
колку дена да ставам листови од зелка и да пијам чај од жалфија? 4 дена веќе не цица, на допир се малце тврди ама не многу
Јас демек ќе купев зелка, не земав и не ставав. Се одмолзував да ми олесни и чајот ми помогна. Па 5 6 дена сигурно го пиев.
Здраво девојки Мора ли со апче да се прекине млекото ? Од вчрра нема цицано, само зелка ли да ставам?