1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Престанок на доењето - одбивање

Дискусија во 'Бебе' започната од ivanceto1984, 9 декември 2010.

1. srce-9

srce-9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.083
    Допаѓања:
    1.463
    Успешно доење на првото детенце цело три години и дс ви кажам никогаш не ми беше мака, на работа почнав кога беше 8 месеци и издржавме цело три години да цица. Се одби за два вечери само да си упорен и да пресечеш.

Е сега имам бебенце кое е 6 месеци полни, се доиме без проблем од почетокот но јас деновиве несум добро нешто, двапати завршувам на итна помош сериозни јаки панични напади така викаат лекарите, од нигде никаде незнам што ми се случува, примав инекции по некој саст не го доев, од вчера примам терапија од психијатар рече не сметаат на доење... почнавме со вкусови но несака да јаде од шише не прифаќа формула.
    Ајде ќе ве молам за совет како полесно да фати шише и формула да почне со млеко незнам што се уште ќе примам или испитувам го оставам дома а морам д аго сторам тоа иако срцево ме боли ;(

2. praski4e

praski4e Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    1.185
    Допаѓања:
    1.470
    Мене за жал на три месеци сам ме одби јас добив циклус и толку беше од доењето.