internati vo skopje, sho primaat od razni sredni ucilista, do sega na mon.gov stranata sho im e imaat konkurs, ama za sportskata akademija, jas sakam da odam vo Lazar Lichenoski (da se nadevame deka kje me primat), a i dali mozhe da se ko odkazhe od ucenicki dom/internat ako ne te primat?? XD
ocenkite mi se site petki od 5 do sega (samo vo 7 imav dve chetvorki i sega mozhno e da imam edna chetvorka inace site mi se petki), a ima li nekoi strani na internet za internati??
Ти си примена сигурно Инаку од 6 до 9 одд. index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/2342-2018-2030 Скопје, Здравко Цветковски
Дали има некој што престојува/престојувал во интернатот Здравко Цветковски во Скопје?Ако има,би било супер да ми пише порака за да го прашам неколку прашања во врска со интернатот,заинтересиран сум да престојувам таму додека одам во средно па да се распрашам како се условите и се друго .Благодарам однапред.
Ja seuste ne odam,se dogovoriv so moite od naredna godina pocnuvam,no snam za fakt deka e besplaten site mi rekoa taka.
Ne,od septemvri ke prestojuvam vo stan najverojatno ako najdam cimer. Se rasprasav so drugari koi prestojuvaat tamo i zavisi razni mislenja imaat,ali ja ne bi mozel tamu da sedam,taka da pod kirija ke zemam so nekoj
Dali ima nekoj sto prestojuva vo internat sto ke moze da mi prati nekolku sliki od sobite i kupatiloto bidejki planiram od septemvri da se zapisam vo sredno vo drug grad a navistina ne poznavam nikoj sto ima prestojuvano vo internat
Здраво доколку некој сака да објасни повеќе за престојот во интернатите и каква е состојбата со нив. Благодарам.
Состојбата е лоша. Зборам за интернатот кај ГУЦ, за други не знам. Снемува вода, мириса на старо, нефункционални вциња... лоши услови ептен. Единствена предност е друштвото, ќе запознаеш секакви деца и практично ќе живееш со нив.
Дечки дали е излезен конкурсот за уписи во интернат за прва година, бидејќи не можам да го најдам линкот за електронската пријава?
Здраво сакам подетално некој ако знае да ми објасне за интернатот во Велес и што треба се носе. Ви благодарам однапред.