3 метра изнад неба. Филмов си нема благе везе,толку го фалат ова она,а мене ми е глупости во боја.Приказната како прво,нема ништо необично,ништо тажно,само на крај таа ќе испадне кучка. А твајлајт,што да ви кажам. Ми се повраќа при самата помисла на филмот
"Grease" prviot del mi e glupav. Osven po nekoja zarazna pesna kako "You're the one that I want", nishto interesno ne vidov vo filmov. Dvojkata e mnogu podobar.
Titanic - за филмов слушав само пофални зборови, ама кога го гледав ич не ми се допадна. Не знам зошто толку го испофалија филмов. High School Musical (прв и втор дел) - го рекламираа дека бил еден од најдобрите тинејџерски филмови. Како да не. Поглуп филм не сум гледала. А и глумците катастрофа.
Како да пишам во темава,гледам Хари Потер,Црниот Лебед и Господар на прстените сте ги пишале? Еве не знам како се овие преценети,не можам да разберам.Прочитав мислење како им се лошело кога некоја 20 годишна се пали на Хари Потер. Абе јас сум толку,не дека се палам,ама приказната баш ми е интересна,добри талентирани актери,малку магија и...тадаам Исто и за Господар на Прстените. За Лебедот нема што и да се зборува,маестрален е. Туку ајде да кажам. Twilight Transformers Spiderman,Superman,Batman......... Пола филмови со Џим Кери и Еди Марфи 80% филмови со Бред Пит:The Curious case of Benjamin Button,Interview with the Vampire,Legends of the fall, Skyfall-Иако сум преголем фан на Џејмс Бонд. Million dollar Baby Ghost The Philadelphia story-Си мисли човек дека нема глуп филм со Кери Грант,па го гледа ова и се разочарува. Matrix. The Notebook Titanic-овој го оставив за крај бидејќи си е прв во листата најпреценети.Сериозно премногу експониран,а една млака љубовна приказна.
Twilight Saga, The Revenant 50 Shades of Grey - додуша не постигна успеси, меѓутоа на големо се зборуваше за филмот.
Корејските како Паразит и The Handmaiden. Не дека се лоши, но не заслужија до толку воодушевување. Темите се ко од рандом турска серија што ќе ја начекате на ТВ, и таму богатите стануваат жртви на препредени натрапници кои им се вовлекуваат во животите (дома) за да дојдат до нивните пари. Изгледа тоа е некаков азиски светоглед, ама објективно речиси невозможни се вакви работи и се извртува реалната слика за тажната состојба на сиромашниот народ.