OPĆA DEKLARACIJA O PRAVIMA ČOVJEKA USVOJENA U OPĆOJ SKUPŠTINI UJEDINJENIH NACIJA 10. DECEMBRA UVOD Svako ima pravo na privatnost Član 12. Niko na smije biti izvrgnut samovoljnom miješanju u njegov privatni zivot, obitelj, dom ili prepisku, niti napadajima na njegovu čast i ugled. Svako ima pravo na zaštitu zakona protiv ovakvom miješanju ili napadu. Мислам дека се е јасно
Не се сеќавам дали сум коментирала на темава ама толку е глупа емисијата.... Колку е само очигледно дека е наместено. Ги поставуваат камерите и се што ги интересира оп ведаш дознаваат „обвинетиот/тата преку телефон ке каже нешто, дали некој ке дојде... Глупости на бином.
Да ви кажам дека ја гледав вчерашната епизода и ништо не сфатив.Само, уште еднаш ми се потврдија две работи: 1.Не сум јас за такви емисии, толку ми се дебилни, само трошење на време е тоа за мене 2.Дефинитивно е наместено се...Само што нашиве глумци се малку полоши, па беше повеќе од очигледно дека е намештаљка
И да е вистина и да е глума, по идиотско шоу немам гледано во животот. Имам изгледано две епизоди, повеќе не планирам ни да гледам. И водителите, т.е. „Љубовните агенти“ се досадни и глупави. Абе цело шоу е . Балканскиот простатилук на ТВ.
цело време мислев дека е наместено а по вчерашната емисија сум сигурна не знам дали а гледавте ама тој што се претставуваше како константин го познавам и не се вика така.
Ги имам гледано другите епизоди од сезонава, ама оваа ја пропуштив Иначе од авион се гледа дека е глума (и тоа многу лоша) Ако последнава епизода ја има youtube, ќе може ли некој да стави линк
Абе на овие ни Шерлок Холмс не им е рамен . Многу сакаат да си играт детективи.Оваа последната епизода чисти глупости .Абе и јас не знам зошто гледам но за фаќање сеир е добра работава. Уште емисијата ЦСИ:Истрага на местото на злосторството да ја преименуваат и се ќе биде во ред .
Абе пуштете си на youtube Солзи и Смеа-швалери па да видите шо се вистински прељубници. Сум се згазила од смеење.
Мене не ме интересира дали било наместено или не било, не е ни битно, сеедно. Она што ме чуди е којa будала ги спонзорира овие дегенски емисии? Кој воопшто дава пари за ова да се снима? До толку да се немало вкус и осет за квалитет ЦЦЦ... Јас да се прашував, вакви с*ања немаше да се прикажуваат во Македонија. Ама нели бидејќи никој не ме прашува, најмногу што можам да направам е ДА НЕ ГО ГЛЕДАМ. Овие ретардирани емисии не постојат за мене. Па штом е веќе на ТВ кој сака нека го гледа, јас НЕМА.
Ај нека дадат некои нови епизоди, само ги повторуваат старите. Досадни ми се едни исти кога знам што се случило.
Пред некој ден го начеав тоа фамозното со гаќите на лустер! Па Господе Боже, што беше она?? Мислам кој нормален маж ќе си дозволи онака да биде избламиран во јавност. Да покажеш на цела Србија и пошироко дека жената те тепа... И после не било наместено...абе ајде...
Плуг да ми дадат и да ме пратат во нива по лајнарки, нема да се чувствувам понижено како што се чувствувам кога ќе го видам чудово на екран. Па ни ја понижуваат интелигенцијата со ова т.н. шоу бре! Ама ги пратам кога ке начекам. Ги пратам бе. Колку се красни за мавање ремет, па колку се губат ко Грци во апс, па кои препичувања има, абе врв на дебилизмот! Попладнево се изнасмеав на еден спонзоруш што за 80 евра се млатеше со една старка а ла пророчица Клеопатра и на тој сељоменот што прво мислеше дека цело село ке му љубомори па после плачеше како цело село ке му се смеело. Па како прифаќаат бе да се дел од нешто волку траги-комично? Ах..какви опинци шетаат по светов.
И јас не можам да го разберам ова шоу. Местено ли е или вистина не знам. Иначе знам дека екипава од Прељубници била видена во Струга пред некое време. Така слушнав
А што беше она на Балканске преваре: една костур-баба преправена у каубојка му „скокаше“ на еден млад дечко, па после испадна и сестра и имала „врска“ со него, имале договор за доживотна издршка, па се појави и трета баба што истотака сакаше да му го препише станот... а бе хаос... Не знам зошто нашиве даваат пари за вакви глупости!
Живи глупости. МЕСТЕНКИ! Не знам со кој памет луѓево изведуваат, глумат, за што? -За да се избрукаат. А после плаќани се барем, оти колку што знам со нивна согласност се објавуваат видеата, значи ако се согласува да се објави им плаќаат, ако не никому ништо? Па какви ти не будалштини смислуваат, мислам, премногу е очигледно дека се местенки, а за глумењено во Холивуд не им се рамни, таква галама и узбуна креваат, па навреди скоро да поверуваш. Ај молимте, прељубници ахам за пари се Btw го даваат и кај нас на Канал 5 мислам, таму го гледав неколку пати.
Балкански Прељубници= Fail. Big time! порано беа поинтересни хахаха не ми се верува значи, сите што ке кажеа дека е местено се "карав" ги убадував дека не е точно, дека се вистински приказните и личностите. изгледа подобро глумеле... тоа ке да е.. хаха
леле емисијава хахах, што нема да видиш кој со мајка, кој со другарка абе бог да чува, ама мислам дека е вистина ова..