Па добро де, може и има некоја си вистина во сето тоа море од измами и лаги. Искрено, толку ми се патетични, ги гледам само за да се насмеам, и оној Горан или како се викаше, абе човекот е таков пе*ер во живот немам видено како него! Уште прават емисија за уништување на нечиј живот кој 90% бил уништен, a слоган: Никој не е сигурен. Ма ајде, shit in color. Тие не се сигурни ако ги начека некој високо интелегентен на улица, може и да ги тужи за вреѓање на нашата интелегенција.
Не ми се верува...Монси бе... ако беше работава со залажување, да најдеа барем некој со помалку препознатлив глас... ццц шо се не прават луѓево за пари...трагично...
Не ми се верува што дочекав да гледам, ама ме заинтригира. Па нека си го снимаат во Белград. Нам ни мачкаат очи тука. за каков народ изгледаме на Балканскиве простори. ц ц ц. И јас како водителката сум под стрес, нема да коментирам повеќе.
За таков како што ќе се покажеме!!! Не се криви тие што снимаат, криви се нашите што прифатиле. А верувам дека никој не им ставил нож под шија па да мора да снимаат! Инаку да не сум офтопик. Значи од почеток не верував дека ова е вистина, ама ајде кружеа разни верзии. Ама сега веќе сум сигурна дека не е вистина. И не знам, си мислат ли луѓето дека се интересни?! Искрено, мене ми се смешни. А онаа епизода со киднапирањето! Како не, ќе викам балканске преваре, за полиција е бре тоа ако веќе дојде до таков случај. Проѕирни се.
A у ресторанот коа беше Монси со тој г-динот ОСОМНИЧЕН и уште една девојка, збореа на српски. Да се покажат пред „скриената“ камера, колико он добро познаје српски језик, нали? У секој случај, превише проѕирно да би било вистина.
јас разбрав дека случките се вистинити но ова ние е што го гледаме само го глумат луѓе на кои им е платено за тоа а не се личности на кои им се случило тоа ... но и јас мисам дека е така зашто делуваат многу вештачки
Што си во право, во право си, никој не не тера, ама парата си го прави своето, којзнае колку им е платено! И тој па Илија некако не ми изгледаше по говорот ко да се вика Илија..
Ма тоа не се прави глумци хахаха тоа се статисти во подем! или луѓе собрани од улица за некој денар да заработат. Како што гледам за пари се прават. Сценаријава им се катастрофа од 2ва сезона. Првата сезона кога ја даваа на Прељубници, мислам дека се карав со секој што ке кажеше дека е местено. Бев толку убедена дека е точно и дека се вистинити и настаните и личностите. хаха ама сега гледам дека добро глумеле. 2ва сезона им е очајна!
Бегајте бре. Еднаш пуштив, реков да видам што е, сменав после 23 секунди. Просто одвратно нешто. Прва „глумата“, ако може она глума да се нарече Мизерија.
Скоро сите епизоди ги имам изгледано, но приметливо е дека е местено. Кога ќе се сетам на епизодата со црната магија се смеам ко брлива колку е очигледно дека е наместено. Емисијава ја гледам како помош за бламирање на некои луѓе и шанса за да се докажат дека „добро глумат“.
Даааааааа беееее Монси, сега прочитав од вас и ми текна, стварно ја вчера го гледав и гласов нешто познат ама никако да ми текне хахаха Монси хахахаха. Иначе јас знам дека случките се вистинити само ликовите ги глумат.
Прочитав на интернет коментар од личност која била со екипата на снимањата во Македонија. Вика дека се е сценарио, луѓето се најдени онака, на улица што се вели, им даваат по некоја пара и глумат. Ама сценаријата биле според вистински случки.
Леле она вчера беше . Абе дефинитивно е местено.А како прво не се разбирам многу од права и закони но мислам дека немаат право они да се мешаат и да загрозуваат нечија приватност.Немаат право да глумат детективи и да "разрешуваат" случаеви за кои е задолжена полицијата.
лелеееееее на тоа прељубници .. добро, прво мислев дека е местено, но не може .. се пријавила една жена да го шпионира маж и или дечко шо и е, и се испокараа таму, па кога зема тој нож, со него во врат на тој водителот.. сигурно ако е местено нема тоа да праат. -.- не се нормални
Ова вечерашново го гледаше некој? Исто беше во МК и тој Мирче(мислам така се викаше) што беше сигурна сум дека го имам видено на ТВ, не се сеќавам баш ама сигурно го знам човекот. Што прават бе овие некни Монси сега овој...апла се гледа дека е местено.
све е наместено....им давале пари на луѓето за да глумат хахаа прво и прво....тој водителот земал таму да им соли демек памет на луѓево а тој е најголемито пешко во Србија....т.е педер.Како второ и да е така....против законски е да се поставуваат камери во нечиј стан без согласност од сите кои живеат таму,бидејќи тоа значи нарушување на приватноста.А уште помалку туку така да се влага по хотелски соби.
Верувам дека не е наместено... А од друга страна секогаш тој што е осомничениот е виновен Спојлер Секоја им чест ако навистина си ги откриваат приватните животи пред јавноста и прават скандали
само првата епизода им беше наместена за да се пријават други за емисијата да се одвива во најдобар ред барем така имам слушнато