Повеќето епизоди се наместени (а, некој залутан ако ги побара-не е наместено). Така барем изјави водителов на некоја српска емисија... Дури и на наместените емисии, се гледа многу лоша глума. А, водителиве ми одат по нерви, посебно машково, не ми го бива некако. Затоа и не ја гледам, освен ептен кога нема ништо на тв.
Ми личи како да е наместено. Сите глумат лошо па таа глума веднаш се познава Но додека има гледачи ќе има и будали кои ќе го снимаат ова...
Гледав порано сеа не гледам инаку сите ми викаат местено е....ако е вистина алал нека им е ако не е вистина пак нека им е со среќа
Колку е очигледно дека серијава се снима по сценарио. Да најделе барем подобри глумци, за барем малку да се посомневаме дека се вистински случки. Колку пати сум ги видела актерите како се смешкаат додека треба да глумат лути и повредени. Катастрофа!
Ја имам гледано емисијава. Од првата сезона ги имам гледано сите епизоди. На интернет прочитав дека емисијава е наместена. А и самата го заклучив тоа. Една жена се појави и во двете сезони. Во првата сезона беше изневерена девојка, а во втората швалерка. Само што во втората сезона ликот и беше заматен. Ама по гласот и по ставот ја познав која е.