наместено е сето тоаа! Ајде бре наместено е, али пак потрудете се да не се приметува...незнаат ниту да глумат,на моменти дури приметувам се смеат....Навистина нерално,кој би поверувал во ова бе луѓее?
И јас одкако прочитав некаде вакво мислење како твоето и им викам на моите дома пошто и они си гледаат дека прочитав од нет дека било наместено ама и они сами си кажале на телевизива дека било наместено,мислам на феминава прочитав и они ко демек не бе како може не е наместено и од тогаш јас пазам какви фаци прават да видам дали е наместено или не ,и некои се чинат дека се само одглумени т.е. наместени ,ама за некои да е поверуваш
Хахахах добро е видеово инаку да ги гледам многу ми се смешни по некогаш, инаку сметам дека е реално,дека не е наместено.Зошто некој би се брукал, би правел толкави случувања и се....за ништо.Значи верувам дека е жива вистина - за жал страдаат трудни жени, мажи со деца - како тој вчера земјоделецот....
ме интересира како е прифатено во Србија ....дали како кај нас со доза на резерва ....и ја еднаш си викам наместено е ееднаш не али....поеке сум за накај наместено
tocno e obrnete vnimanie vo edna epizoda goran voditelot go presecuvaat na vratot i zabelezete potoa ima luzna na vratot
Во последно време активно почнав да ја следам емисијава. Интересна ми стана а и си тепам досада навечер Мислам дека поголемиот дел од случките се вистинити и реални, ете како на пример кога го повредија водителот
Доказ дека новава емисија е намештаљка. http://www.youtube.com/watch?v=7jHeaGaq ... re=related Во 00.46 сите камермани се позади неа, а тогаш одеднаш даваат кадар снимен од внатре во собата. А овој татково на девојката толку убедливо ми звучеше, дури мислев дека е вистина...
А цурава а ла лејди ин ред не да не личи на ученичка (има фаца на барем 30-годишна), али ајде, нека се радуваат
последниве 2 епизоди повеке ми личат на "Све за љубав" хахаххахах него ли на прељубници хаха зборам за епизодата со беше пред некој ден во Виена, женската со се омажила за дедото, за да може дечкои да добие документи за престој хаххаххах шпански серии ( смајли што се крсти) хахаххаха
Haha nekni so svekrvata i snaata se iznasmeav.t.e. za placenje bese ko trgna so noz po nea ama aj am pa taa kutrata so si imase film napraeno deka i e decko pa tie go snimaa kutriot so soprugata zaedno hahaha
Водителите некогаш тие си го добиваат. Гревчиња Инаку секој ден го гледам ова, многу ми се интересни.