Тоа вчера со двете баби беше одвратно ...... Некогаш се приметува дека е наместено а некогаш и не толку.....сумма сумарум глупаво ептен ми е шоуво
^ хахаха тоа вчера ептен смешно беше, кога го јаваше таа бабата глупи бабички, едната цело време ја тепа другата ..Дома сме се згазиле од смеење
Вечерва ќе било со некои од Македонија (на Канал 5). Значи ни кај нас нико није сигуран Додуша не знам дали работиве шо се откриваат у емисијава се за смешки или за плачки...
Ај да речеме дека е вистина емислијава ама не ми се верува кои се тие будали што се пријавуваат и се бламираат пред целата јавност не ми се верува дека е вистина ама ич!
^ Ете кажаа дека има некое психичко пореметување. Прво и ја бараа личната карта за да проверат дали се вика стварно Ангелка, а после водителката кажува дека и ја провериле личната карта и ја пишувало адресата кај што отидоа Мислам дека не ја сватив убаво емисијава .
Предходно живеела со цимерка во тој стан и затоа и имала клуч од станот и кога се иселила го сретнала дечкото и се заљубила во него и си направила филм дека е верена со него, но тој ја изневерува
Нико није сигуран... Внимавајте вечерва да не сте на мета на Прељубниците Пак вчера цел филм, се бркаа со педалинки, пак патот ќе им го пресекуваа.. Добар начин да поминеш неколку минути во смеа е емисијава
хахаххаха КАТАСТРОФА ова зона на смракот беше хаххах, која глума, измислени идентитети, лицата прикриени, жената со пластична перика хахахха боже, по грда епизода неможеа да измислат