Ве молам за препорака за приватна градинка (јасли) во кисела вода, сакаме да го запишеме внукот, има 8.5 месеци??
Здраво. Дали нечие ваше детенце оди во градинката Светот на колорес во Карпош? Ме интересира вашето мислење и импресии од градинката? Благодарам
Kerka mi e tamu. A i pogolemata isto bese tamu. Jas sum prezadovolna. Postojano se nadvor, imaat mnogu prosetki, edukacijatavim e preku igra i dosega se sto ucele gi odnele da go vidat toa kako izgleda, mali se grupite.
Се договоривме да го пуштиме малиот од Јануари во Мариф во Бутел, примале само со полни 3 год. Е сега, рекоа таму и спијат и имаат 3 оброци. Ако мојот избегава да јаде таму што да правам? Имам страв како ќе се привикне, ниту еден ден не бил оделен од мене
Ќе ве молам ми требаат некои информации.Дали има во Ѓорче/Влае/Хром приватна градинка? Дали има уписи сега и од која возраст,син ми има 20 месеци? И која е цената?
Најблиску е Пиколо во Карпош4, друга мислам нема во близина. Вашето мислам уште во јасли се рачуна, до 2 години. Цената беше 13900 со 5 оброци. Памперс и влажни сами си носат родителите
Мислам имам пишано, кул кидс скоро никогаш немаат место, стално фул со резервации,врски за таму ) другите не знам, имаше во темата искуства.
Здраво. Моето дете оди во таа градинка, има 18 месеци. Почнавме пред 10ина дена и сум презадоволна. Адаптацијата ни траеше 2 дена, од третиот ден остана на спиење. Од 4 ден почна да јаде. Ни праќаат слики од активностите кои ги имаат во текот на денот. Многу сум задоволна од односот и посветеноста на вработените. На крајот од денот ни даваат ливче каде што детално пишува што јадел и колку, дали спиел, дали бил во тоалет... Прием ви е од 06:45 до 09:30 и децата си имаат униформи во кои престојуваат во градинката