Дали некој знае како се вика градинката што е блиску до Светот на Колорес во тафталиџе? Опција е и Светот на Колорес, ама сакав и таа да ја проверам. Грин Хаус поскапеле, 18.000 денари е
Најдов Детско Царство се вика ама не најдов препораки на форумот. Дали можеби за International kids academy има некој искуство да сподели? Идеални ми се никулец и скампер ама тие од следната годима со навршени три години...
@EVlala која е цената за Green House? Јас лани кога прашував беше 15000, сега членка погоре пишала 18000, зарем толку имаат качено? Исто ме интересира за International Preschool of Skopje, колку е и дали сте задоволни, или да ми дадете друг предлог во тој регион да биде. Фала ви
А дали знаеш дали сеуште има некоја отстапка од цената за жители на Карпош како што беше порано во IPS
Здраво, ме интересира дали има членкасо искуство со јасли во "Светот на Колорес" и која е цената? Ви благодарам
ние почниваме во светот на колорес имаме лошо искуство од државна градинка 2 години сме , ме интересира за колку време ви се адаптираа вашите деца во оваа градинка?