На другарка малата оди тамо од јасли. Сега е 4 години. Она е презадоволна. Сестра ми живее во иста зграда кај градинката. Вика супер е тамо. Јас сакав да ја запишам, ама далеку ми е многу.
Да, ги контактирав ми кажаа. Катастрофа е низ градов Да не имаш искуство со "Мали чекори" новата шо е?
Majki zdravo. Kazete mi koja gradinka ima sopstven prevoz?Prashav vo Kolores mi rekoa poradi pandemijata ne gi meshale grupite,a sakav tamu da go oisham maliot. Ako znaete druga gradinka so prevoz kazete mi ili pa eventualno ako ima majki od ista grupa da sakaat prevoz .Sin mi e 2godini.Pozdrav i Blagodam
Lani ova vreme koga prasuvav jas, bese 11.000 iljadi bez sredstva za higiena i peleni. Treba da nosis tvoi. A so nivno se, bese 13.500. Sega neznam. Gledam site poskapea baagi
Jas bev pred nekoj den, sredstva za higiena se vlazhni, peleni, kozmetika sho koristi deteto. A inaku cenite se pokacheni, 13500 ako si nosish ti sredstva za higiena, 15000 od niv. Inaku gradinkata e ok, dvorce epten malo, personalot super. Ushte se mislam iskreno za kade da go pratam.