@srekice Green house ми беше прв избор ама кога ми кажаа 18000 месечно - брзо се предомислив. Ептен ми се свиѓа концептот на работа што го имаат, дворче, деца во природа.. Инаку исто и IPS го мислам ама таму не сум била да видам како е. А ми одговара Карпош пошто сопругот секако оди натака за работа, успат му е. Исто сакав Cool Kids да ја ѕирнам ама ми кажаа немало место, мада и онака немаше да го пуштам таму ептен ми е на улица локацијата.
А светот на колорес? Имаш и во Карпош. Плус тамо до 22 работат. Мислам дека до 18-месеци е 15.000, а после тоа е 13.000.
Не се мисли многу отварај новчаникот за малата Грин хаус ти е инзворедно нешто. И овие Колорес ги фалат многу по пријатели.
Сакам стварно. Но јас не возам. Да запишам дете во приватна градинка, треба со такси да одам кога мм е на работа. И градинка, пелени. Ке искочиме во минус. Една плата за тоа. Ќе видиме што ќе речат од март за државна градинка. Тие пари ние секако и ги тргаме на книшка. Подобро заштедени него во приватна градинка. Но, ако не биде ништо со државни, ќе оди во приватна.
Како си се остаила така без возачка. Одма да се регулараш. Со дете секогаш треба кола. И подобро заштедени него приватна.
Pak jas Vo Kolores mi rekoa deka sega nemaat prevoz ama dokolku imalo zainteresirani od grupa mozele pak da vovedat samo za edna grupa Sin mi e 2godini.Ako ima majki na forumov shto im odat decata vo Kolores Aerodrom i sakaat prevoz ke gi zamolam da mi pishat.Jas sakam od Mart da go pisham Thanks
Јас ја носам во Колорес во Аеродром, сега ни е до гз ама од Март се селиме во Козле, па уште се размислувам дали да ја оставам тука, да не и правам пак промена на средина, деца, учителка... Мојата е 21+
Ako reshish da ja nosish pak tamu prashaj si za prevoz i ako potvrdat te molam kontaktiraj me.Mojot e 2godini i eden mesec.Thanks
Ве молам искуства од Колорес во Карпош, за дете 11 месеци. Првично ни оставија убав впечаток. Фала...