Devojki, zdravo. Iskustvo i cena za Montesori Izvorce? Sin mi e 16m pa razmisluvam od 18m vekje da go pustam vo gradinka. Opciite mi se: Montesori Izvorce, Pikolini i Svetot na Kolores. Za Pikolini i Kolores vekje imam dovolno iskustva sobrano (pozitivni vo celost) pa bi sakala uste za Izvorce da doznaam.
Мајки здраво, дали можете да ми кажете каде најблиску до Козле има приватна градинка? Козле, Тафталиџе исто ни е блиску. Одевме во колорес во аеродром меѓутоа се преселивме и предалеку ни е сега.
Имаш Колорес на Партизанска кај Мал одмор. Има British Children Academy на Васил Ѓоргов. Изворче е во Карпош, ИПС е во Карпош.
колорес Карпош, Пиколини во Карпош4, ИПС во Карпош 3, некоја нова има Малиот принц, некаде во Козле на Ј. гагарин.
Мајки пак имам прашања. Во Светот на колорес колку деца се во група во јасли (претпоставувам на една година во јасли ќе оди)? Дали сте задоволни од храната и која е цената? Барав во Центар ама испадна да се селиме и барам нова. Ако имате и друга препорака за Аеродром би било супер.
Не, составувале моментално група за до 2 години, башка и поскапо ми е таму, а за колорес бар знам дека ќе и биде супер
Има грдинка одма карши педсгошка,не е скроз приватна, се плаќаше 5000, а е под мтсп. Ја водат како приватна зошто се плаќа повеќе.
Од која возраст најрано примаат во приватните градинки? Од 9 месеци или може и пример од 8? Општина Гази Баба дали има некаде приватна градинка?
Мила, составуваат јасли група и имаат 10-20% попуст ако се аплицира до 5ти Мај, така да уште утре одам да ја запишам, и да ги прашам ако нема помала група, дали ќе биде проблем додека се оформи малата, да оди со поголемите, мојата на 11.05 ќе полни 2, се зборува, јаде парчиња, само што уште сме со пелени