Шетам со беба низ маало. Поминувам покрај приватна градинка, дворот полн, сите деца надвор, секоја група во свој ќош. На само 100-200м е државната. Едно дете немаше. Едно! Денот преубав. Јас мислев со коронава ќе се сменат навиките ама не.
Help Osven Kolores I Crvenkapa drugi gradinki vo Aerodrom da mi kazete.Se javiv denes.vo kolores ,mi rekoa 15000 den I'm e za deca nad dve godini,a bese 13000. Blagodaram
Neznam kolku e little me,koj.znae od drugi neka.pishe ceni.Dva dena go nosam vo pcelka 1 vo naselba lisice.ke go zemat placejki,ke go stavat so.dr deca I ni mu zborat ni go.smiruvaat,a dete rika celo vreme,pa.i me izlazaa deka koga me videl pocnal da place.A jas pod prozor slusam celo vreme kako rika.I sega neznam dali da se zalam na nekoj dali care vo privatna da baram .Help
Ако сам купуваш пелени 13.500, ако они купуваат 15.000 во литл ми. Моето оди таму, презадоволна сум и јас и детето е пресреќно
Baby bug znaesh li dali ako treba da raboti defektolog so deteto se doplaka pari ili I toa e vo cenata? Thanks
Знам дека ги следат постојано педагог, логопед и дефектолог и ни даваат информации после следењето. Не сме имале потреба индивидуално да работат до сега, па не би знаела да кажам дали се наплаќа дополнително.
добар е и колорес, ама овој е далеку поголем и со тоа има повеќе простор за активности, не мешање на групите, има повеќе реквизити.. Пс. Колорес аеродром не знам колкав е
Може ли повеќе инфо за оваа градинка, како е со храна, дали примаат бебиња од 7,8 месеци, колку воспитувачки се на колку бебиња, дали ви праќаат слики од активности