Gradinka Little Me vo Kisela Voda, nie sme prezadovolni. Pochnavme od jasli, sega sme vo pogolemata grupa.
Baby bug на форумов си за да ги рекламираш Little me? Јас не би верувала на вакви профили кои имаат само 12 пораки и сите се само пофални зборови за една градинка. Чудно
Ne gi reklamiram, tuku spodeluvam licno iskustvo za konkretna gradinka. Ne komentiram za ostanatite gradinki bidejki nemam lichno iskustvo, a smetam deka ne e vo red da spodeluvam iskustva na prijateli i poznanici. Poentata na forumot e tokmu toa, sekoj da moze da go spodeli svoeto iskustvo - ne gledam nisto loso vo toa.
Zdravo zenski,moze da mi dadete predlog za gradinka vo centar (okolina na GTC), lino iskustvo I po moznost renovirana
И јас би ја препорачала Литл ми, синко таму требаше да оди ама заради некои околности не го запишавме. Инаку супер е градинката, една од подобрите, плус и цената е коректна кога си носиш твои пелени
Не за останатите градинки, туку општо на форумов немаш мислење за ниедна друга тема. Не би идела офф топик, ти си знаеш.
Па добро, и јас сакав детето да ми иде во Грин хаус ама не ми се возеше до парк во најголемите гужви и го запишав во Колорес за што се каам. Инаку, би ја препорачала Грин хаус ако смеам и покрај тоа што немам искуство зашто сум слушнала само пофалби од родители и од бивши вработени.
Ама тоа е многу индивидуално, имам колешка што не беше задоволна од ГХ, се карала таму па отпиша дете бла бла, па тоа не значи дека градинката не е за препорака. Како ќе рушам и дигам реноме на градинка кога не сум имала ништо со неа. Еве нека не биде градинка, тоа е исто и за ресторан, хотел и сл.. Јас не бев, ама сестра ми беше и вика топ е ))))) ми нема логика искрено.
Па можам и мое искуство да ти кажам дека е топ, а да не е. И обратно. Твое е да одлучиш според тоа што ќе го чуеш.
На никого не должам објаснување. Ова е форум… Ако сака мајката, нека ми пише во порака ќе и објаснам зошто Литл ми.
Персоналот од Литл ми има многу долгогодишно искуство со дечиња и навистина ја фалат градинката а и од лично искуство со дел од персоналот сум задоволна.