@BirMelek Ако добро се сеќавам тебе те прашував за градинката Мали чекори. Се мислам каде да го носам бебето, на 9 месеци треба да оди. Можи да споделиш повеќе информации? Колку деца се во група, какви се условите и слично..
Ете јас го имам најлошото искуство со таа градинка До душа од пред неколку години, може ете се промениле ама кас мое дете таму не би пратила никогаш повеќе
На слики делува симпатично, само нови се немам никој во близина со искуство. Има уште една нова Џунгла
Jas kako sto prasav mi kazaa deka nemaat tocna data za otvaranje i deka stom ja dobijat ke objavat na nivnata oficijalna strana
Дали имате искуство со градинката "Детско Царство " во Карпош,се интересира пријателка за 5 годишно детенце.
Здраво другарки, Малата сакаме да ја запишеме во градинка, ќе има полни 9месеци во февруари. Ве читам овде но не можеме сеуште да се одлучиме. Се мислиме за Колорес или Литл Ми, реон К.Вода-Црниче. Пишете ми и лп слободно.
Zdravo, vaseto mislenje za gradinkata Piccolini, ili eventualno ako imate predlog za nekoja vo blizina na Vodno? Decata mi se 15meseci i 4,5 godini Vo Kolores Karposh i Green house nemaat mesto za 4,5 godini fala ☺️
Во близина на пиколини е ИРС во лептокарија, јахја кемал исто имаат градинка. А на водно ја знам лилипут дворче. Пиколини и јас ја разгледувам за јасли. Вака ми изгледа супер...ама немам искуство.
Za IPS citav dobri preporki no edinstven problem mi e sto e na Angliski a dodeka za Jahia Kemal i Liliput ne najdov nekoi preporaki ajde ako se odlucime za Piccolini ke se sretneme