@Mamy. Која е цената? По колку дечиња се во група со колку воспитувачки и како им се делени групите по возрасти?
11 400 е партиципацијата, зависи која група различно се деца, кај син ми во група се околу 15-16 дечина мислам со 3 воспитувачки ( една учителка, една редовно што е со нив негователка и уште една негователка за помош ), а групите се од 1-2 години прва група, 3-4 втора група и 4 нагоре се трета група
да ве прашам едно прашање на темава ама не скрос директно: дали има кај нас (конкретно Скопје или Прилеп) дневен престој за кој што може да се плаќа по ден или недела, а не со договор за цел месец или повеќе? Размислуваме за нешто такво за две недели во април кога ќе си дојдеме од Германија и треба да работиме. Не треба да е многу саати на ден. Фала ви!
Дали има некој искуство со coolkids кај шампионче? Има ли јасли? Или спирит веселата дружина? Гледам некаде у близина дека живеам во центар, па да не ми е многу далеку со оглед дека и на работа треба да стигнам до Драчево. Искуства ве молам
Јас аплицирав за септември за место, зашто се полни цело време и никад нема место. Ми кажаа дека имаат објект во центар, ама не знам детали. А не знам ни за Спирит како е организирано.
да, тоа би било ок, прашав вчера на фб во неколку едукативни центри што ги најдов и никој не ми одговорил ако може некој конкретен некој да препорача пишете ми ве молам фала!
Problem e sto moevo odi od letoto i od Oktomvri postojano bakterii. Ne se stvara vaka imunitet ovie bakterii mozat postojano da gi fakaat normalno od drugi deca bolni. Tret pat faka ista bakterija, ne se imuni na toa. Mn loso
Dobro e sto ne faka. Moevo postojano ja nezz sto bese ova od Oktomvri nataka. I ne se stvara imunitet od bakterii eve po 2 pat ista bakterija faka.
Blaze kaj tie sto trae 2 meseci, moevo od Oktomvri pa navaka postojano istite balterii i nemoze da se stvori imunitet od antibiotik. Vekje horor ni stana ne privatna ne drzavna nervozi samo. Uzas i nisto ne se prevzema bolni deca si primaat. Strasno
Zdravo majki ke ve zamolam za pomos, sakam da go nosam bebenceto vo privatna gradinka ili pikolini ili maliot princ dali ima roditeli na forumot kojsto gi imaat prateno decata vo nekoja od ovie dve gradinki, me interesira vaseto mislenje konkretno za ovie gradinki
Dali moze da mi dadete poveke informacii okolu Pikolini kako ste zadovolni se raboti za 11 mesecno bebence sakam tamu da go nosam zosto mi e najblisku
Има,во Скопје во Аеродром ,ако ти одговара,ако сакаш пиши ми порака ќе ти дадам контакт,едукативен центар е ,ќерка ми идеше летото две недели на распуст,со јадење е,повеќе за предшколски деца ,не знам колкаво ти е детето.
Dali imate info koja e cenata vo pikolini vo karposh taa sto se naigja taka? Vaka sto razgleduvav Maliot princ ne me bendisa deka e vo zgrada nemaat nekoj dvor