Членкава со 3 мислења и тоа сите 3 само за литл ми, не е за верување. Ние имаме позитивно искуство инаку ама моето во прва мала почна, не во јасли
Ве молам да споделите искуства за приватна градинка (конкретно јасли) од каде што сте задоволни. По можност локација Аеродром/Кисела Вода, тој реон... Дали на дневно ниво добивате информации за тековниот ден и дали тоа е преку Вибер (со слика) или при земање на детето? Однапред благодарам
Искрено и јас се чудам на коментариве,врска нема. На братучетка ми малиот е во јасли скоро цела година во Литл ме во Аеродром и она е многу задоволна и од храна и од чување,и праќаат и на вибер што правел и јадел. И од други исто слушнав убави зборови.
мене па изборот на градинка ми е многу индивидуален и задоволството е релативна работа. Тоа што барам јас може тебе ти е небитно и обратно. Не би формирала мислење од форум
Ми искача на ФБ нова градинка во карпош, Miles of Smiles. Малку деца гледам на слики, а убаво средено личи. Тие што барате градинка видете. Инаку во Карпош француската е многу добра.
Здраво, Дали има некоја искуство за Амичи градинката? Доста интересна ми делува на сликиве што ги гледам на мреживе, децата имаат постојано некаква интеракција и забава. Фала
Абе оваа Маки на претходната страна очи ќе ни извадеше за Колорес кога пишавме негативни коментари, штета и ги избришаа тогаш мислењата пошо не изнавреѓа сите како сиротињи Инаку, добив порака дека е газдарицата на Колорес, па од таму сфаќате зошто нападите кон Литл ми
Здраво , се мислам меѓу литл ми и колорес за 8 месечно бебе ( рано ни е уште ама собираме информации ), ќе може искуства ?