Мајки здраво, дали имате искуство со приватната градинка Светот на Колорес, во Аеродром? Конкретно за јасли ме интересира
Мајки дали некоја од вас го носела бебето во државна и неможело да се адаптира па кога сте го запишале во приватна се адаптирало за брзо време?
Здраво мајки ќе може да споделите искуства за Колорес, Литл ми и Црвенкапа приватната градинка во Аеродром?
Здраво. Дали некој има искуство со градинките во Тафталиџе/Карпош? За 18 месечно дете ми е. Секое мислење и совет би ми значеле
Дали може некој да ми пише како се викаат групите од 2-3 и 3-4години во Колорес Аеродром и со кои учителки се?
Јас бев вчера во Амичи во Тафталиџе 2 да ја видам градинката и да разговарам што како бидејќи малиот од 8м планирам таму да го запишам, во државна нема место а и да има не сум задоволна од условите или дека ми е прво и мн мало па сум многу под стрес незнам ни јас... Можам да кажам од се што видов сум презадоволна а и од газдарицата која се ми објасни детално и ми покажа. И она е тука цел ден со дечињата, на прв спрат се јасли а на втор од 2 год нагоре. Дворот е прекрасен и има посебен дел за дечиња до 2 год. Активности милион