Нас ни се погоди, уште е во мала група, до сега сме задоволни, во однос на хигиена, многу внимание се посветува на самостојност, си ја сака градинката, учи, јаде, спие Ако има промена ќе пријавам
Предложете ми приватна градинка со добра храна, да нема големи групи на деца и да не кријат кога има болни деца туку да пренесуваат на родители? Благодарам
Мајќи дали некој има искуство со градинката "веселата дружина"-козле ми искочи на инстаграм и како е таму? Искуства споделете со јасли било која приватна и државна градинка ве молам
Луѓе предложете приватна градинка - јасли, во реон Карпош/Тафталиџе. Битно ми е да имаат убава храна, и да се има хигиена. Пелени сменети на време. И да не ги затвараат во боксови сами и да ги оставаат да плачат до зајдување. Аплициравме во државните, ама нема никаков абер. Да си ја фатам работата дури не е доцна, од август ми треба да тргне.
Zdravo majki dali mozhe da spodelite iskustvo od koja gradinka ste zadovolni vo Aerodrom? Maloto mi e predvreme rodeno, a ke mora da trgne na 9 meseci vo gradinka... pa zaradi toa bi sakale da e privatna.
So ovaa gradinka mnogu loso iskustvo, moja prijatelka rabotese tamu. Postojano se menuvaat vraboteni deka ne se zadovolni od platite i od odnosot na gazdite kon vrabotenite. Se primaat bolni deca i vrabotenite mora da krijat deka ima bolni deca vo grupa. Na menito pisuva edno, a se dava druga hrana. Mnogu bebinja vo jasli a malku vraboteni.
Немам искуство од другите ама затоа од Little Me Аеродром разочарана 100%. Очигледно на Жане и фамилија и се приоритетни инфлуенсерските МАМИ и за нивните деца има посебен третман ( се пуштаат редовно слики, извештаи имаат пристап до наводната апликација што еве веќе пола година ја прават) ама магично за инстаграм реклама функционира истата Истите наводно двор направија за децата позади, во кој што освен вештачка трева и ограда цело лето не успеаа да наместат ништо друго, па затоа и вкупно 3 пати ги изнесоа надвор .. за менувањето на групи и воспитувачки направија каша и попара Затоа што дел од омилените тетки отидоа на боледувања или одмори од кои ни една очигледно не се врати. Ама затоа имааѕ сега нови кои што имаат по 18 години и излагаат на врата со Слика има Тон нема и добивате исти муабети секој ден. И зашо многу им обрнуваат внимание за по инстаграмерски слики детево 10 пати доаѓа дома изгризано од некое другарче. И заради тоа мн често ги отпишуваат децава и идат нови и никако не може да се задржи група.
Здраво, дали може да ми препорачате приватна градинка во Аеродром за јасли? Од ваше искуство која е најдобра?
Здраво, лично сум многу задоволна од воспитувачките и негователките од приватната градинка Црвенкапа, особено јасли затоа што и двете деца одеа од 9 месеци до 2 години. Целиот персонал е за пофалба, децата многу брзо се адаптираа, со јадење и спиење, за 3-4 дена си седеа по 8 часа без проблем.
Морам да ти се придружам во мислењето.Исто и јас сум презадоволна од Црвенкапа, и двете деца ми се таму.Посебно од јасли и тетка Светле.Мислам дека не постои подобра жена од неа.Сите деца ја сакаат и ја прифаќаат од прв момент.
Здраво. Дали е некој запознаен дали постои градинка приватна која згрижува дете од 8 до 12 часот, и дали може да се плати пола цена како краток престој? Мојот син има 3ипол години и би сакала да го пуштам во градинка ама ќе си го зимам во 12 часот. Ви благодарам однапред