Не знам зашто мислиш дека некој од градинкава ќе чита форуми или има време. Јас сум родител што е само задоволен од градинката и имам само позитивно искуство. Да не искочи само дека од градинка ти одговараат. Иначе ги видов сликите на инста профилот, се гледаат кој деца седат во количка Секако нека биде тоа искуство, само да не се наруши сликата за целата градинка кога нависитина има многу позтитивни мислења во моето опкружување.
Да ти си мајка херој сериозно загрижена за искуството на градинката. Ти веруваме важи и тоа со само две мислења на нов профил. Па уште се дрзнуваш да ми кажуваш за моето бебе кое јас како родител знам кога детето ми е премногу вознемирено. Напишаното е многу јасно од кого е особено дека одвоивте време да ме блокирате на social media.
Не сум херој, туку ние сме три другарки што ни одат децата таму. Не коментирам повеќе секој има различно искуство.
Секој има различно искуство и ти можеше во посебен пост да се изнафалиш. Ти одбра да ме цитираш и фактот дека кажа дека нема друга градинка со толку активности, не проба да ме разбереш воопшто туку иако беше кажано кој беше нивниот одговор, ти ми тврдиш дека моето дете не плачело, се правиш дека ти знаеш повеќе од мене за моето бебе, дава насоки дека си од градинката. Сеуште е чудно како ти знаеш за кое бебе се работи бидејќи не кажав никаде дека тие слики се објавени јавно. На крај на денот да ми речеа уморен беше му се спиеше го земавме за брзо време мене ќе ме успокоеа како родител или да добиев одговор од директорката дека има недоразбирање некое. Јас првпат се пожалив иако тој беше таму запишан од април месец и ти побрза да ме брендираш како тежок родител. Иначе доволно се паметни мајките да истражат дека не сте единствената градинка со активности. Да не се лажеме има мал милион приватни градинки во Скопјево кои нудат и многу повеќе од вашата градинка. На крај на денот, јас не сум член на форумов од денес како тебе ....
Многу ми е жал што сте имале вакво искуство.. се надевам дека двете страни ќе ја надминат оваа ситуација и ќе научат тоа што треба за да не се повторуваат немили ситуации.. особено кога се работи за бебиња/дечиња, ниедна мајка не сака да си го гледа детето вознемирено, особено кога е само, во институција на која родителите и ја довериле својата доверба. Искрено се надевам дека новата градинка во која ќе одлучите да го запишете детето ќе ви понуди подобар третман, и на вас и на вашето детенце.
Ти благодарам мила. Се надевам дека и ти ќе си најдеш соодветна градинка за твоето детенце. Ние го запишавме во Green House па се надевам се ќе е во ред. И Пиколини беше преубава . И двете имаат ептен убави дворови, да може децата да се изнатрчаат. Се одлучивме за Green House само поради менито за исхрана, меѓутоа и Пиколини мене ми остави многу убав впечаток.
Zdravo zenski, dali moze da mi preporacate privatna gradinka vo Aerodrom i dali se cenite isti za pomali i pogolemi deca? ❤️